Salut Mihaela! Nu cunosc bine despre ce salata este vorba. Pot sa-ti spun una , ca la noi la tara se serveste o gustare la rece - preparata din chiftelute mici din carne de porc amestecata cu vita si deasupra lor se pune un strat gros de multa ceapa prajita la un foc domol. E super de gustoasa. In Popor se spune la aceasta receta " MINCARICA din chiftelute cu ceapa multa". Acum la moment nu am fotografii la aceasta receta, ca s-o pot expune pe sait.
Cit despre aceasta receta , expusa mai sus, este o receta gindita de mine, este o receta rapida si usor de preparat.
Se pot prepara mai multe chiftelute odata si pastrate in congelator la frigider, peurma le dezgheti si le folosesti in prepararea la diferite mincaruri. Totodata, am expus o salata, care a avut mare succes , si a fost preparata de mai multe gospodine.
Daca nu am dat lamuriree lacare te asteptai, as vrea sa-mi ceva detalii ca sa vad daca stiu despre ce e vorba. Multumesc.