onesta sa fiu sincera si mie la fel mi sa intamplat ,se lucreaza foarte greu cu cel galben ce-i drept dar rezultatal va fi bun,chiar i-am last un mesaj celei care a postat retat ,si am intrebat sigur nu mai lisea nimic din compozitie?respuns...........nimic.Astept sa-l postezi sa papam toti din el
A iesit tare aspectuos si bunut , mmmmm ( s-a cam tuflit un pic la scoaterea din cuptor ) , data viitoare voi fi experta
Pupici , Nadina , FAVORITA si 5 furci
Fetelor, autoarea retetei sunt eu, de curand sunt si eu bucataras, si tocmai am vazut comentariile vostre. Nu lipseste nimic din compozitia blatului galben, Motivul pentru care este mai dens este ca trebuie sa sustina stratul de cacao si partea alba a checului. Cu doua compozitii de aceeasi densitate am obtine un chec marmorat! Totusi, vad ca rezultatul a fost minunat! Aici puteti vedea cum a iesit si checul meu, originalul http://cantboilanegg.blogspot.com/2010/10/chec-in-trei-culori.html