Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 14926 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

11.04.2013, 20:21

bun bun

Valclaudia 1

11.04.2013, 20:27

ce bine arata carnita asta!

COSTEO 1

11.04.2013, 20:28

multumesc!

cristeena20 1

11.04.2013, 20:44

APETISANTA!!!!

diaconta 1

11.04.2013, 21:07

iti cam place carnea Costeo

Lau 1

11.04.2013, 21:12

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2013, 21:28

Vin la masa? Aduc desertul!

Alexandra Elena 1

11.04.2013, 21:34

arata bine

kukibella 1

11.04.2013, 21:34

COSTEO 1

11.04.2013, 21:36

Poftiti la masa!

COSTEO 1

11.04.2013, 21:41

Recunosc ca sunt carnivor asta e ,grupa mea de sange o spune .
0-NEGATIV donator universal.

Rocsi 1

11.04.2013, 22:56

O mancate gustoasa ai pregatit!

COSTEO 1

11.04.2013, 23:25

Multumesc!

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi