Cascaval pane

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 4310 vizualizari

COMENTARII (23)

RoXx 1

17.10.2013, 09:31

delicios

simona72 1

17.10.2013, 09:36

Ce bun este!!

Panacris 1

17.10.2013, 09:37

portiadelumina 1

17.10.2013, 09:43

Numai bun la ceasul dimineţii!

Giana 1

17.10.2013, 09:43

Un deliciu

MotanLaOale 1

17.10.2013, 09:45

Lau 1

17.10.2013, 09:57

buneee

Lavinia 1

17.10.2013, 10:00

tre` sa fac si eu ca nu am mai mancat de mult

diaconta 1

17.10.2013, 10:24

as v rea si eu o bucatica

Constelatialeu 1

17.10.2013, 10:31

Anett 1

17.10.2013, 10:32

hmmm ce imi place!

Alina26 1

17.10.2013, 10:51

imi place!!

anca_rm 1

17.10.2013, 11:10

imi place

deyutzky 1

17.10.2013, 11:27

Rocsi 1

17.10.2013, 11:36

E tare bun.

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 11:47

nilgun 1

17.10.2013, 12:12

ffff bun

adry88 1

17.10.2013, 13:10

bunnn

laura_n 1

17.10.2013, 14:31

misto, mie nu imi reusete

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:44

laura sa iti trimit de la mine cateva mmm

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

adry

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

nilgun

Sidy 1

17.10.2013, 16:12

Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]