Cartofi taranesti

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 11 Aug 2010 | 18364 vizualizari

COMENTARII (47)

Miha 1

11.08.2010, 10:17

Buni cartofii astia.

lia maria 1

11.08.2010, 10:38

deliciosisi mie imi plac, mama mea obisnueste sa-i faca destul de des

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2010, 11:53

nadina73 1

11.08.2010, 12:18

super buni ne plac si noua asa ca vreau 2 portii mari

danym 1

11.08.2010, 13:23

inlocuieste pasta de rosii cu boia de ardei dulce si vei avea cartofi taranesti

epurasha2bb 1

11.08.2010, 13:26

multumesc fetelor!danym la noi la tara asa se fac! nu stiu unde e tara ta dar cate bordee atatea obicee!

danym 1

11.08.2010, 13:32

de fapt nu am citit cu atentie reteta.
Sint sigur ca e buna, dar cartofii taranesti se fierb in prealabil, al dente si se definitiveaza in tigaie nu la cuptor. Dar daca vrei poti sa le spui si asa.

epurasha2bb 1

11.08.2010, 13:38

n-am auzit in viata mea de varianta asta cum spui tu! ce faci asa pe misterioasa? de ce nu spui de unde esti? si corect ar fi draga sa te exprimi in felul urmator'' eu sunt din zona cutare si la noi se fac altfel cartofii taranesti'' nu asa cum faci tu!
cartofii fierti pe jumatate si apoi fripti eu stiu ca se numesc cartofi mexicani si aia e alta mancare.La noi in Romania in zona Oltenia de unde sunt eu asa se fac!

danym 1

11.08.2010, 13:49

Dar nu am avut intentia sa te iau peste picior, pur si simplu in cartile de bucate asa e reteta. Poate o incerci,
Sint misterios nu misterioasa , economist si mare gurmand, din Braila.

danym 1

11.08.2010, 13:58

Poti sa dai o cautare pe google.

epurasha2bb 1

11.08.2010, 13:58

ei atunci draga brailene sa stii ca eu nu am invatat retetele din carti ci din viata realaeu asa am vazut la bunica care e din Gighera, o comuna undeva in Dolj la malul Dunarii, apoi la soacra mea care e din Galicea mare tot in Dolj si tot asa-i face.Nu zic ca nu ar fi buni si asa cum spui dar la noi asa se fac! nu ai sa vezi in veci vreo bunicuta fierband la cartofii inainte de a-i baga la cuptor! ies perfecti asa cum ti-am spus si eu zic ca in ziua de azi se scot multe carti neavizate.Apar feluri de mancare care au denumiri ce nu corspund cu realitatea.

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:01

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/cartofi_taranesti_cu_sunculita-225/ uite pe google am dat cartofi taranesti si la intamplare likul asta si e cu sunculita si fara sa-i fiarba si la cuptor in tava.

danym 1

11.08.2010, 14:05

o singura reteta din atatea zeci.
OK , tu ai dreptate. Si apropo de viata reala,una e sa gatesti in casa si alta sa fii profesionist.
Printre altele am facut si o prestigioasa scoala de bucatarie

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:08

http://www.bucataras.ro/retete/5869/cartofi-taranesti-la-cuptor.html a mai postat cineva tot pe acest site la fel fara fierbere

vero_closca 1

11.08.2010, 14:10

deliciosi cartofii tai! imi plac la nebunie! 5 furculite!

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:12

iti gasesc multe daca vrei si sa stii ca poti sa faci cate scoli vrei desi nu am de ude sa stiu eu ca nu minti ca si eu pot sa spun aici in scris daca vreau ca sunt chef cuisine la Parisimportant e sa fi avut oportunitatea sa vezi reteta respectiva in toata savoarea ei facuta in locurile ei de bastina , nu asa in carti fitoase care au adunat impresii de prin restauranteiti dau un exemplu: merge un neamt la tara in vizita si mananca ceva traditional , niste cornulete cu osanza sau mai stiu eu ce mamaligi cu jumari si se duce apoi la restaurantul lui si pune bucatarul sa includa in meniu mamaliga din zona x facuta in vas de yena cu unt si parmezan! pai nu e acelasi lucru ! intelegi ce vreau sa zic? eu astea ce scriu aici le stiu bine, pe gustate si incercate !daca nu-ti place nu face! dareu nu sunt singura care-i prepara in acest fel, asta vreau sa-ti explic.

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:15

poftim inca un link unde sunt facuti tot fara fierbere si fara boia dar cu pasta de rosii http://gourmandine.ro/retete-mancaruri/cordon-bleu/

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:18

multumesc vero!

danym 1

11.08.2010, 14:27

danym 1

11.08.2010, 14:32

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:44

epurasha2bb 1

11.08.2010, 14:44

drum bun!

Rocsi 1

11.08.2010, 15:21

cat de bine arata lasa apa in gura

Laly 1

11.08.2010, 16:06

Epurash eu vreau o portie asa cum sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu ardei