Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4184 vizualizari
Rocsi 1
Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie
Constelatialeu 1
Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....
))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))
Bya Ralu 1
)
Parmezanul il mancam la desert...
Bunica 1
Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!
Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...
diaconta 1
Si de carne nu zici nimic? ))
Die, aia se mananca in liniste nu se zice...
MotanLaOale 1
bun bun
CameliaR 1
Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!
mihaelar63 1
Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii
Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....
stefy_a 1
deliciosi!
Gherca Daniela 1
buni!
AndrutzaP 1
- Andreea - 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Sidy
Constelatialeu
MotanLaOale
Panacris
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!