Cartofi noi cu branza, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4184 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.06.2016, 21:09

Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:14

Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....

Rocsi 1

09.06.2016, 21:27

))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))

Bya Ralu 1

09.06.2016, 21:30

)

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:37

Parmezanul il mancam la desert...

Bunica 1

09.06.2016, 21:59

Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:14

Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...

diaconta 1

09.06.2016, 22:26

Si de carne nu zici nimic? ))

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:26

Die, aia se mananca in liniste nu se zice...

MotanLaOale 1

09.06.2016, 22:54

bun bun

CameliaR 1

09.06.2016, 23:19

Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!

mihaelar63 1

09.06.2016, 23:33

Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii

Constelatialeu 1

10.06.2016, 00:00

Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....

stefy_a 1

10.06.2016, 06:58

deliciosi!

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:19

buni!

AndrutzaP 1

10.06.2016, 09:12

- Andreea - 1

12.06.2016, 12:04

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor