Cartofi cu rozmarin la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 9482 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

02.02.2010, 12:23

Sunt buni.........mie imi place rozmarinul.

AlinaL 1

02.02.2010, 14:38

Azi am sa fac reteta asta!Ne plac mult cartofii cu rozmarin.

Danutz 1

02.02.2010, 15:49

ai incercat cu rozmarin fresh?adauga si putin vin o sa obtii o savoare exceptionala si incearca sa nu`i mai fierbi inainte o sa`ti dai seama de ce...Bafta...sper k nu te`am suparat cu "sfaturile" mele.

Sylvia 1

02.02.2010, 16:44

Extraordinari si eu ador combinatia, vara am rozmarin la ghiveci si folosesc proaspat, iarna nu prea gasesc sa cumpar asa si cumpar verde si congelez , are o aroma care imi place tare Este intr-adevar mai bun proaspatdar daca nu gasesti e f bun si uscat

nelu71 1

18.03.2010, 22:56

măi dănuţ ... se fierb in apă sărată pt a nu trage asa mult ulei şi pt a trage şi sarea ... de fapt tre să fie fierţi pe jumătate

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]