Cartofi cu rozmarin la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 9022 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

02.02.2010, 12:23

Sunt buni.........mie imi place rozmarinul.

AlinaL 1

02.02.2010, 14:38

Azi am sa fac reteta asta!Ne plac mult cartofii cu rozmarin.

Danutz 1

02.02.2010, 15:49

ai incercat cu rozmarin fresh?adauga si putin vin o sa obtii o savoare exceptionala si incearca sa nu`i mai fierbi inainte o sa`ti dai seama de ce...Bafta...sper k nu te`am suparat cu "sfaturile" mele.

Sylvia 1

02.02.2010, 16:44

Extraordinari si eu ador combinatia, vara am rozmarin la ghiveci si folosesc proaspat, iarna nu prea gasesc sa cumpar asa si cumpar verde si congelez , are o aroma care imi place tare Este intr-adevar mai bun proaspatdar daca nu gasesti e f bun si uscat

nelu71 1

18.03.2010, 22:56

măi dănuţ ... se fierb in apă sărată pt a nu trage asa mult ulei şi pt a trage şi sarea ... de fapt tre să fie fierţi pe jumătate

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de somon cu branza de capra si caviar