Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste

de Andra_Constantinescu in Iepure, 20 Dec 2015 | 6142 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

20.12.2015, 10:22

Super

Panacris 1

20.12.2015, 10:37

simona72 1

20.12.2015, 10:41

Vin la masa! Tare bun ce ai facut tu acolo!

-Licurici- 1

20.12.2015, 10:43

mmmm.... ce buna ar fi!

MotanLaOale 1

20.12.2015, 10:48

Merisor 1

20.12.2015, 11:20

Ce bine arata!

deyutzky 1

20.12.2015, 11:34

Ce bine arata

Criss 1

20.12.2015, 11:39

Arata foarte bine. Doar ca eu ca o posesoare de iepuras adevarat, nu pot manca in ruptul capului carne de iepure. Dar o mananc din priviri.

Bya Ralu 1

20.12.2015, 11:47

foarte bun

Geanina87 1

20.12.2015, 12:23

Andra_Constantinescu 1

20.12.2015, 12:40

Multumesc tuturor!

Valclaudia 1

20.12.2015, 14:08

Ce prezentare de revista! Bravoo!!!!

katty 1

20.12.2015, 15:05

Daca imi dai carnea cu sos, pot sa si renunt la paste

Rocsi 1

20.12.2015, 20:00

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:00

diaconta 1

22.12.2015, 17:28

Ai sacrificat frumusete de iepuras am si eu unul la congelator

Andra_Constantinescu 1

23.12.2015, 00:03

Multumesc, tuturor!

Andra_Constantinescu 1

23.12.2015, 00:04

Dia, mi-este mila de ei, dar daca i-am lasa sa se inmulteasca asa cum vor ei n-am mai avea unde sa ii tinem ... acum, asta este ciclul vietii...ce sa le fac

dantes 1

06.01.2016, 06:22

Buna!

mihaelar63 1

06.01.2016, 23:57

Bun iepurasul Si mie-mi place

Xandrinne 1

07.01.2016, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]