Capsuni la borcan

de gaby_gabytza in Dulceata / Gem, 29 Iun 2013 | 4352 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

29.06.2013, 15:37

Am pus intr-un an,sucul rerzulat a fost foarte bun,dar capsunile s-au decolorat.

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 15:40

buni de acu sa vad si eu rezultatul

laura_n 1

29.06.2013, 15:55

fain, bun pt insiropat, dar capsunile conservate nu imi plac

Lau 1

29.06.2013, 17:01

interesant

- Andreea - 1

29.06.2013, 17:39

MotanLaOale 1

29.06.2013, 17:48

Anett 1

29.06.2013, 18:52

wow super!

Rocsi 1

29.06.2013, 20:27

Ce faina reteta asta

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:01

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta