Calamari rings - Ineluse de calamari

de Mitinita in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 8390 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

05.03.2011, 11:10

cam fug peste tot,unora le place ,altora nu dar este un avantaj ca ramane mai mult pentru cei care pretuiesc calamari

Mitinita 1

05.03.2011, 11:15

cris am patit-o noi cu crevetii,facusem la un party si ii mancasem numai eu si sotul meu si ziceam ce bine ca nu le plac

Cris2711 1

05.03.2011, 11:24

stiu si eu din experiente asemanatoare

gaby_duceag 1

05.03.2011, 11:47

))))))

kamy 1

05.03.2011, 13:26

am gustat o data calamar la gratar...era ca un soric cu putin gust de peste cred ca-mi plac si mie inelusele tale

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 15:00

Kamy
Imi plac mult la gust

mena29 1

05.03.2011, 15:05

Arata bine,eu as incerca

RuxyRux 1

05.03.2011, 15:12

Preferatii mei e mancarea care m-a uimit

Mitinita 1

05.03.2011, 16:48

kamy soric cu gust de peste

zaharia_mihaela2005 1

05.03.2011, 20:03

super buni. fetita mea ar manca nonstop

MIUTA 1

06.03.2011, 00:34

Imi place si eu vreau

LUK 1

06.03.2011, 15:19

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:53

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:00

deyutzky 1

14.03.2011, 23:09

Criss 1

15.03.2011, 12:42

Foarte bune. Mie imi plac la nebunie fructele de mare. Daca "fug" de ele, e pentru pretul piperat pe care il au.

Mitinita 1

15.03.2011, 13:04

Criss,ai dreptate cu pretul...dupa ce ca sunt si asa de scumpe majoritatea sunt si congelate. Cel putin calamari mereu are o gramada de gheata

Criss 1

15.03.2011, 16:00

Da, sunt "glazurati". Am cumparat o data file de rechin glazurat. Asa se numea. Mi-am dat seama acasa de ce se numesc "glazurati". Erau inveliti intr-o glazura generoasa de ghiata. Dupa decongelare a ramas jumatate din file.

Mitinita 1

15.03.2011, 20:54

criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu prosciutto si creveti