Caise făcute gem a la Panacris

de Panacris in Dulceata / Gem, 9 Iul 2013 | 5097 vizualizari

COMENTARII (21)

T I M E A 1

09.07.2013, 21:11

E si al meu preferat! Mai devreme asta am facut si eu partial , le-am spalat taiat si le-am pus cu zahar la frigi pana maine cand vin de la lucru. Cu samburi nu am auzit niciodata, de ce ii pui

Panacris 1

09.07.2013, 21:13

Timea, gemul are o super aromă cu sâmburii de caise, plus că e altceva

Merisor 1

09.07.2013, 21:14

Ce-mi place ca voi ati pus si samburii! Si eu am avut intentia, dar am spart cativa si cand am vazut cum sar cojile in toate directiile am abandonat

T I M E A 1

09.07.2013, 21:14

aha eu i-am aruncat

alilianaa 1

09.07.2013, 21:14

delicios!

T I M E A 1

09.07.2013, 21:15

Pai nici eu nu as avea rabdare si timp si de samburi, dar Cris a noastra e rabdatoare rau si probabil are si ajutoare

Panacris 1

09.07.2013, 21:17

Merișor, în primul an, asta în urmă cu 15 ani , am încercat tot cu ciocanul și când a văzut Tata Zmeu, bucătăria plină de coji, a achiziționat menghine speciale de bucătărie, de fapt sunt menghinuțe de ceasornicar Foarte bune la casa omului!

Panacris 1

09.07.2013, 21:18

Timea, recunosc, ca Zmeii din dotare sunt responsabili cu sâmburii . I-am ”dresat” bine

Constelatialeu 1

09.07.2013, 21:19

Panacris 1

09.07.2013, 21:22

Măi, sunteți tari de tot cu ochii pe mine, nici nu am postat bine rețeta și deja e plin de comentarii Se pare că mi-am pierdut antrenamentul Dar revin cu forțe propaspete

Rocsi 1

09.07.2013, 21:27

Vin si eu sa imi dai un borcanel. Bravo super harnicuto

Lau 1

09.07.2013, 21:31

simona72 1

09.07.2013, 21:32

Tare faina reteta ta si chiar sunt dresati bine zmeii! Glumesc...mai greu fara ajutor in bucatarie si e normal sa participe toata familia. Bravo!

diaconta 1

09.07.2013, 21:38

Am vrut sa fac si eu ca tare-mi place,dar sunt foarte scumpe la mine

babi5 1

09.07.2013, 21:44

Mamaaaaaaaaaa!! ce bune sunt in camara la foamea care va veni ;-bd

Panacris 1

09.07.2013, 21:50

Dia, am avut noroc, că anul acesta le-am cules din curtea cumetrilorAm golit vreo 3 pomi și nu ne mai opream, până ce a venit la noi și ne-a spus, mai lăsați un pom doi, să maifacem și noi cîte un compot

MotanLaOale 1

09.07.2013, 21:51

bun bun

diaconta 1

09.07.2013, 21:53

saracii,cat pe-aci sa-i lasati despuiati

iry-gabriela 1

09.07.2013, 21:54

anu asta nu m-am bagat la caise ca erau prea scupe.....

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:13

bun

Panacris 1

10.07.2013, 09:06

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise