Bulgari de zapada

de Brindusa in Prajituri, 5 Dec 2010 | 20046 vizualizari

COMENTARII (37)

anadeea 1

06.12.2010, 13:12

super reteta am sa o incerc

mirelam 1

06.12.2010, 13:29

Merita incercata aceasata reteta

nina46 1

06.12.2010, 17:18

se poate folosi nuca sau migdale in loc de alune de padure ?eu le fac sigur de Craciun ! multumesc !

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 19:24

Super

giuliana 1

06.12.2010, 19:59

Ina 1

06.12.2010, 20:56

Cris2711 1

06.12.2010, 22:06

Brindusa 1

06.12.2010, 22:10

Nina, poti folosi orice tip de nuca vrei. Mie imi plac alunele de pedure foarte mult, de aceea le folosesc. Daca le faci sa-mi spui cumti-au iesit.

Brindusa 1

06.12.2010, 22:11

pentru celelalte doamne si domnisoare, va multumesc muuuuuult si va pup

Lizicat 1

06.12.2010, 22:38

Bun, bun, bun....

onuta 1

06.12.2010, 23:11

bunatati

mihaelar63 1

07.12.2010, 14:59

mie poti sa-mi trimiti incercarile , nu ma supar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Raffaello