Budincă ţărănească - aperitiv

de portiadelumina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2013 | 17270 vizualizari

COMENTARII (110)

gaby_duceag 1

04.03.2013, 17:28

Tipsuri

1piper măcinat
2mărar verde
3sare


da..sunt ponturi foarte bune pentru reteta...
))))

ps. voiam sa rad si nu aveam de ce. vezi ca gasii?))))))))

alba_zori 1

04.03.2013, 17:28

foarte buna!

mihaelar63 1

04.03.2013, 17:29

Ce bine se oua gainile
Place reteta

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:31

Gaby, eu ştiam că tipsurile se dau din partea administratorilor. Ori dacă am văzut că nu primesc nimic, am trecut şi eu ce am găsit prin casă

gaby_duceag 1

04.03.2013, 17:32

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:32

Are gust minunat Alba, mai ales pentru mine care-s la cură de îngrăşat.

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:33

Mihaela, ori ouă ori carne, asta e politica. Ele aleg, găinile

T I M E A 1

04.03.2013, 17:37

Gabi de ce nu dai oamenilor Tipsuri

alba_zori 1

04.03.2013, 17:37

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:38

Păi da Timi, vezi, ştie că-s nebucătar şi mă lasă cu greul pe aici. Eu vorbesc, comentez, pun articole, reţete şi nu primesc măcar un tips))

gaby_duceag 1

04.03.2013, 17:39

"Cu siguranţă că tuturor fi s-a întâmplat"
mie nu fi s-a intamplat
tie da???

ps. moaaama ce rea-s azi )))

gaby_duceag 1

04.03.2013, 17:39

de fapt asa-s mereu)))))

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:43

Vezi ce înseamnă să ai monitor cu lupă, vezi tot

Constelatialeu 1

04.03.2013, 17:46

Padre iar ai daramat bucataria? Arata foarte bine,nu mai intreb daca mai ai,stiu ca esti la cura de ingrasat....

laura_n 1

04.03.2013, 17:51

cat noroc poate avea un om...sa manance asa bunaciune si sa nu se ingrase.... ((
o budinca pe cinste!

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:54

Ce să fac Cleme, când prin un pic de timp gătesc, că altfel ştii, ori la ale mele, ori la ale lor))Şi dacă ai şti ce gust are

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:56

Laura, dacă ai şti cât chin e Sincer, are un gust minunaat, iar tu poţi mânca, că trebuie să mănânci cât pentru doi bebeul are nevoie de hrană.

laura_n 1

04.03.2013, 17:57

imi si imaginez cat chin...

Constelatialeu 1

04.03.2013, 17:57

Are gust,ca are si ceva carnita pe acolo...

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:58

Da Laura, aproape că merge şi cu gogonele să ştii

ianculubita 1

04.03.2013, 17:58

Chiar si mie mi se intampla cate o data sa fac asa ceva,doar ca ciupercutile nu-mi lipsesc niciodata si le pun si pe ele;ha,ha...fac si eu ca tiganii,pun de toate!!!

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:59

Ehei Cleme, gustul celor pregătite de bunica

gaby_gabytza 1

04.03.2013, 18:01

bine arata

portiadelumina 1

04.03.2013, 18:01

Lubita, dacă avea ciuperci la îndemână, puneam. Le trăgeam bine în tigaie înainte şi puneam şi un strat de ciuperci. Dar o mai veni rândul vreodată şi am să ţin minte sfatul.

laura_n 1

04.03.2013, 18:02

Parinte, asa, asa, simt deja cutitul in carne)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv de sarbatoare