Budinca de fistic cu frisca si capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 3413 vizualizari

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

04.06.2014, 16:05

Las'la rece ca sosesc

Constelatialeu 1

04.06.2014, 16:06

E la rece,iti opresc una...

MotanLaOale 1

04.06.2014, 16:08

buna buna

anca_rm 1

04.06.2014, 16:10

tarasmariana 1

04.06.2014, 16:10

simona72 1

04.06.2014, 16:15

Supeeer!!

Bya Ralu 1

04.06.2014, 16:27

ce bine arata leoaico

Corinuta 1

04.06.2014, 16:30

Lau 1

04.06.2014, 16:33

mihaelalalala 1

04.06.2014, 16:43

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 16:59

Cum arata!

Ela68 1

04.06.2014, 17:02

Ohohooooo, ce-avem aici

Aurelia 07_07 1

04.06.2014, 17:16

Vaaaai!

mamaieelena 1

04.06.2014, 17:33

bun

JulyCris 1

04.06.2014, 17:38

Olala!!!!! Imi place siguuuur!!!!

kukibella 1

04.06.2014, 18:00

Lia_ 1

04.06.2014, 19:05

arata superb si precis e prea buna

Rocsi 1

04.06.2014, 19:22

Mmmm

Reteta-Video 1

04.06.2014, 19:22

Prea buna....

MOKUSKA 1

04.06.2014, 20:39

Foarte buna, ce prezentare minunata

Valclaudia 1

04.06.2014, 21:30

eeeeeeeei, trecusi la fineturi de-astea cu perle? Bravo,Leoaico! Faina treaba! Unde-i portia mea???

simonacallas 1

05.06.2014, 05:29

Minunate combinatii, si cea de arome si cea de culori, brava

Merisor 1

05.06.2014, 13:45

Huoooooooooooooo, ca ma faci sa lesin aici! )

laura_n 1

05.06.2014, 15:34

Si eu cu Merisor )))

xana 1

07.06.2014, 00:32

Ce frumusete!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos, jeleu de capsuni si foi de napolitane