Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2015 | 8401 vizualizari

COMENTARII (37)

Valclaudia 1

26.11.2015, 17:28

ce rasfat pe baietii tai! Ce papa buuuun...

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Multumesc, Val!

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Buni

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:00

Wowwwwwwwww! Ce bine si buuuuna arata!!!!Si cata munca! Grozava budinca ta Merisorule drag!

Merisor 1

26.11.2015, 21:11

Ruxule, nu e munca mai multa decat la o mancare obisnuita Multzu mult de aprecieri! ><

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:15

Eu zic ca este Merisor...ca doar nu se bate din palme )) Numai noi stim care stam zilnic cate 3 sau 4 ore in bucatarie

Rocsi 1

26.11.2015, 21:18

Aspectoasa si consistenta budinca ta!

mihaelar63 1

26.11.2015, 23:13

Vreu sa fiu si eu criticul tau ) Arata prea bine si doresc sa ma conving

miki_a 1

27.11.2015, 13:46

Foarte buna si frumoasa!

Andra_Constantinescu 1

27.11.2015, 14:35

Buna!

Adi 1

27.11.2015, 20:21

Foarte buna!

Panacris 1

28.11.2015, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]