Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2015 | 7407 vizualizari

COMENTARII (37)

Valclaudia 1

26.11.2015, 17:28

ce rasfat pe baietii tai! Ce papa buuuun...

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Multumesc, Val!

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Buni

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:00

Wowwwwwwwww! Ce bine si buuuuna arata!!!!Si cata munca! Grozava budinca ta Merisorule drag!

Merisor 1

26.11.2015, 21:11

Ruxule, nu e munca mai multa decat la o mancare obisnuita Multzu mult de aprecieri! ><

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:15

Eu zic ca este Merisor...ca doar nu se bate din palme )) Numai noi stim care stam zilnic cate 3 sau 4 ore in bucatarie

Rocsi 1

26.11.2015, 21:18

Aspectoasa si consistenta budinca ta!

mihaelar63 1

26.11.2015, 23:13

Vreu sa fiu si eu criticul tau ) Arata prea bine si doresc sa ma conving

miki_a 1

27.11.2015, 13:46

Foarte buna si frumoasa!

Andra_Constantinescu 1

27.11.2015, 14:35

Buna!

Adi 1

27.11.2015, 20:21

Foarte buna!

Panacris 1

28.11.2015, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco