Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie

de Rita Ilies in Prajituri, 13 Dec 2013 | 6330 vizualizari

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

13.12.2013, 20:33

bune

diaconta 1

13.12.2013, 20:46

gand la gand

portiadelumina 1

13.12.2013, 20:49

Mă gândeam eu că trebuie să faci şi ceva de post. Nu pentru mine, desigur, ci pentru prietenul tău.

diaconta 1

13.12.2013, 20:53

Padre,cum le stii tu pe toate ca un om mare )))

laura_n 1

13.12.2013, 20:56

te-ai vorbit cu Dia sa le postezi seara? )

portiadelumina 1

13.12.2013, 20:57

Deh, Die, nu degeaba am îmbătrânit.

diaconta 1

13.12.2013, 21:09

Laura,numa' a fluierat si se aude pana la mine )))))))

diaconta 1

13.12.2013, 21:09

De la Baia Mare,numa' asa tarziu poate ajunge ))))))

Dya Daniela Andrei 1

13.12.2013, 21:14

Ce bune@

MotanLaOale 1

13.12.2013, 21:15

Rita Ilies 1

13.12.2013, 21:19

Padre, după-amiază le-am făcut, deci... Și da, chiar pentru Dăniloiu le-am făcut.
Dia, funcționează telepatia, că ne despart doar câteva blocuri.

Rocsi 1

13.12.2013, 21:21

Super bune. Merge una acum la cea de seara

Rocsi 1

13.12.2013, 21:23

Aaa, am uitat sa zic ca esti o frumoasa

diaconta 1

13.12.2013, 21:24

pai sa stii )))

laura_n 1

13.12.2013, 21:25

pai sigur ca da, e drumul lung )

diaconta 1

13.12.2013, 21:26

Laura,eu ti-am zis,da' nu m-ai crezut ))))))

laura_n 1

13.12.2013, 21:41

eu de cand cu farsele, suflu si in iaurt, cum se zice )

Rita Ilies 1

13.12.2013, 22:06

Rocsi, mulțumesc!
Laura, la noi în Maramu', nu să umblă cu fofârlica.

simona72 1

13.12.2013, 22:51

Ce bunatati ai adus la ceas de seara!!

jolygina 1

13.12.2013, 23:20

Valclaudia 1

14.12.2013, 08:10

Geanina87 1

14.12.2013, 09:50

_Alina_ 1

14.12.2013, 09:53

Tare frumoase!

Rita Ilies 1

14.12.2013, 10:18

Mulțumesc!

ianculubita 1

14.12.2013, 11:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post, cu dovleac