Briose cu ricotta si glazura de ciocolata

de angyb in Prajituri, 9 Mai 2013 | 4313 vizualizari

COMENTARII (33)

deyutzky 1

09.05.2013, 18:10

kukibella 1

09.05.2013, 18:12

Cris2711 1

09.05.2013, 18:12

mai bagat la idei

angyb 1

09.05.2013, 18:16

Deyutzky mersi
Kukibella

angyb 1

09.05.2013, 18:18

Cris sa sti ca eu le-am vazut marti seara,ieri m-am dus si mi-am cumparat ricotta ,azi le-am pus in aplicare

Cris2711 1

09.05.2013, 18:20

Angelina maine cumpar Ricotta)si imi fac

Irina 1

09.05.2013, 18:21

Ce bune trebuie sa fie!

Merisor 1

09.05.2013, 18:22

simona72 1

09.05.2013, 18:32

angyb 1

09.05.2013, 18:43

Irina

angyb 1

09.05.2013, 18:43

Meri
Simona

Bunica 1

09.05.2013, 18:43

camelia75 1

09.05.2013, 18:58

RuxyRux 1

09.05.2013, 19:16

Ce deliciu!

Bya Ralu 1

09.05.2013, 19:30

angyb 1

09.05.2013, 19:59

Buni
Camelia
Ruxy
Ralu

Valclaudia 1

09.05.2013, 20:26

MotanLaOale 1

09.05.2013, 21:07

Angelina_Elena 1

09.05.2013, 21:11

Cescuta e facuta de tine? Foarte bune briosele!

adry88 1

09.05.2013, 21:22

foarte bune

Sim0na 1

09.05.2013, 22:30

Briosele cred ca sunt delicioase! Iar cescuta... o minunatie!

Lavinia 1

09.05.2013, 22:35

Delicioase

diaconta 1

09.05.2013, 22:41

minunate
si ce prezentare frumoasa

angyb 1

10.05.2013, 08:44

CLaudia
Motan

angyb 1

10.05.2013, 08:45

Daria multumesc si da cesca e facuta de mine (Din ziare si florile din hartie creponata)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de unt şi bezea elveţiană