Briose cu ciocolata (reteta numarul 100)

de Ubulika in Prajituri, 11 Oct 2012 | 3537 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

11.10.2012, 21:57

felicitari!la cat mai multe

Zamfira 1

11.10.2012, 21:59

FELICITARI! la cat mai multe!

Lau 1

11.10.2012, 22:00

la cat mai multe retete

MotanLaOale 1

11.10.2012, 22:05

La cat mai multe retete

diaconta 1

11.10.2012, 22:06

Miha 1

11.10.2012, 23:07

Felicitari!

Angelina_Elena 1

12.10.2012, 00:28

Felicitari!Bune tare briosele!

Ubulika 1

12.10.2012, 08:13

_Alina_ 1

12.10.2012, 08:22

La cat mai multe retete delicioase!
yummy

Ubulika 1

12.10.2012, 08:39

multzu

RuxyRux 1

12.10.2012, 08:45

Felicitari Ubu!!!! La cat mai multe retete minunate cu care sa ne incanti privirea si gustul!

adry88 1

12.10.2012, 10:08

bune la cat mai multe retete

Rocsi 1

12.10.2012, 11:14

La cat mai multe retete

Ubulika 1

12.10.2012, 12:33

lilik 1

12.10.2012, 17:38

La cat mai multe retete delicioase!!!

Ubulika 1

12.10.2012, 18:24

multu lilik speram sa fie)

mamaieelena 1

13.10.2012, 22:10

felicitari la cat mai multe si frumoase si bune

Merisor 1

14.10.2012, 06:55

poate-mi dai si mie 2-3 briose la cafea
la cat mai multe retete!

Valclaudia 1

18.11.2012, 07:29

la multi ani!!!

Ubulika 1

18.11.2012, 09:29

multumesc frumos

Valclaudia 1

18.11.2013, 06:05

la multi ani!!

Ubulika 1

03.12.2013, 16:18

multumesc:*

Rahela Velicu 1

05.01.2020, 22:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem