Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

de laura_n in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 5676 vizualizari

COMENTARII (34)

miki_a 1

04.01.2016, 10:18

Laura, , felicitari pentru toate retetele! Imi plac aceste briose atat de fine si aromate! Yami-yam!

Micutza Luana 1

04.01.2016, 10:41

vai de minee :: ce imi faci Laurici

katty 1

04.01.2016, 11:39

Nu pot fi decat delicioase!

Rocsi 1

04.01.2016, 19:04

Oooo, felicitari!

Moni_alex 1

04.01.2016, 20:51

Delicioase!

Xandrinne 1

05.01.2016, 08:51

mihaelar63 1

20.01.2016, 17:02

Mama mia !!!! Ce avem aici Zau ca m-as sacrifica

Panacris 1

24.01.2016, 18:05

Aletta 1

24.01.2016, 18:14

wow

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si ciocolata