Brioche cu crema de patiserie

de Lau in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 3208 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Ioi tu Lau ,de cand tot vreau sa iti zic:ma uimesti cu retetele tale:-

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Constelatialeu 1

14.05.2015, 17:06

Ce bine arata !

simona72 1

14.05.2015, 17:11

E mortales!!

Andra_Constantinescu 1

14.05.2015, 17:20

Arata bine!

Catalina L 1

14.05.2015, 17:32

foarte bun- foarte apreciat aici in Franta
se cheama- Chinois

Le chinois est une viennoiserie constituée d'une brioche fourrée de crème pâtissière

Catalina L 1

14.05.2015, 17:40

Originara din Germania se numeste Schneckenkuchen ceea ce inseamna Prajitura in melc. Primul importator nu vorbea o boaba de germana si ii era imposibil sa pronunte numele patiseriei, atunci cand producatorii o aduceau el raspundea ca " asta e chineza pentru mine" si de aici i-a ramas numele de Chinez- hi hi interesant

Rita Ilies 1

14.05.2015, 18:06

Ce bunnnn!

Lau 1

14.05.2015, 18:13

multumesc

Lau 1

14.05.2015, 18:13

Cris multumesc mult incerc si eu sa evoluez

Cris2711 1

14.05.2015, 18:35

reisnaor_2006 1

14.05.2015, 18:52

bunnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

14.05.2015, 19:08

Minunate

MotanLaOale 1

14.05.2015, 19:46

bune bune

Lau 1

14.05.2015, 20:15

multumesc

Rocsi 1

14.05.2015, 20:36

Cat de mult ma incanta, de bune sunt!

Panacris 1

14.05.2015, 21:06

Lau 1

15.05.2015, 06:48

anca_rm 1

15.05.2015, 07:22

ce frumos este

Gicuta 1

15.05.2015, 08:02

dantes 1

15.05.2015, 12:45

Delicioase!

Lau 1

15.05.2015, 13:04

tarasmariana 1

15.05.2015, 22:41

Lau 1

16.05.2015, 07:34

Bya Ralu 1

13.12.2015, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose daneze