Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2013 | 3243 vizualizari

COMENTARII (32)

Merisor 1

11.12.2013, 22:41

Exact asa ceva am si eu in plan pentru maine

simona72 1

11.12.2013, 22:42

uite cum mi-ai stricat somnul...acum numa la branza asta ma gandesc...este dementiala!

Bya Ralu 1

11.12.2013, 22:42

bun

RuxyRux 1

11.12.2013, 22:43

Arata grozav!

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2013, 22:43

Mie mi-a placut combinatia, desi in ceea ce priveste branza mi s-a parut ca seamana mult cu branza topita,,, nu stiu la ce ma asteptam, iinsa sigur nu la branza topita Na! daca nu am mai manact pana acum...

T I M E A 1

11.12.2013, 22:44

eu ma duc mai incolo )

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2013, 22:44

Ruxy multumesc! Esti o draguta ca intotdeauna

RuxyRux 1

11.12.2013, 22:45

Cu mare, mare drag

MonaMimi 1

11.12.2013, 22:45

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2013, 22:56

Va multumesc

mihaelar63 1

11.12.2013, 22:57

Eu sunt sigura ca-mi place !!!

Lavinia 1

11.12.2013, 22:58

ce bun

RoXx 1

11.12.2013, 23:34

jolygina 1

12.12.2013, 00:11

MotanLaOale 1

12.12.2013, 01:49

Aurelia 07_07 1

12.12.2013, 06:40

Dea_Dea 1

12.12.2013, 08:36

Cred ca a iesit o bunatate

diaconta 1

12.12.2013, 08:59

Ce bine arata Offff

kukibella 1

12.12.2013, 09:01

Lau 1

12.12.2013, 09:02

Dya Daniela Andrei 1

12.12.2013, 09:09

Va multumesc, cu drag!

_Alina_ 1

12.12.2013, 09:27

Delicioasa!

laura_n 1

12.12.2013, 10:21

biiiig like! ca buna mai e

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 10:25

foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

12.12.2013, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval