Biscuiti fragezi

de gaby_duceag in Dulciuri, 26 Oct 2010 | 15520 vizualizari

COMENTARII (49)

ana 1

26.10.2010, 11:53

Immm fragezi ,cioco bun tare

Laly 1

26.10.2010, 11:54

Ce bunatate de biscuiti ai facut

rivka 1

26.10.2010, 11:54

Corinuta 1

26.10.2010, 11:57

In conserve, bre?

Corinuta 1

26.10.2010, 11:57

Rocsi 1

26.10.2010, 12:02

ai cumva forma pe care o atasezi la masina de tocat carne?eu dupa forma lor tin minte ca le ziceam ciulai acasa cand eram mici....ne facea mama ligheane intregi si mancam cu o pofta...sunt foarte buni...

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:04

da, corina)) ii conserv))
laly, nu e neaparat bunatate, e amintirea copilariei; vreau sa incerc sa readuc in prim plan retetele vechi, mostenite, cu ingrediente cat mai accesibile tuturor

La Ancuta 1

26.10.2010, 12:09

noi facem destul de des, le spunem biscuiti spritati. Mi-am cumparat recent un dispozitiv de montat la masina de tocat, ca avea numai mama.

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:12

rocsi, nu . am scris in reteta, le-am facut cu asta : http://www.decorix.ro/aparat-pentru-gogosi-mexicane.html are 3 capuri, dintre care unul plat, nu e gen varf. am pus pe masa, in picioare, aparatul, scotandu-i capatul bombat si am apasat pe manere. nu e usor pentru ca aluatul e tarisor, dar, a functionat)

Rocsi 1

26.10.2010, 12:12

scuze le ziceam ciucalai voiam sa zic

Rocsi 1

26.10.2010, 12:13

aha...nu ca eu am o forma ,din tineretea mamei,pe care o atasam la masina de tocat carne..de asta am intrebat

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:14

anca, e ceva diferit in reteta ta? parca imi amintesc ca mama ii facea cu drojdie, dar nu stiu sigur; sau la astia sau la cornetele cu frisca.

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:15

rocsi, cred ca este forma prin sertarele mamei, dar eu nu am masina de carne ca folosesc robotul de bucatarie si nu mi-am cumparat, ca nu am avut nevoie. ca as vrea un robot de ala care are incorporata masina...e alta poveste)))

Rocsi 1

26.10.2010, 12:16

pai si masina de tocat carne e tot din tineretea mamei..bai tu esti mai moderna folosesti robotul...nu ca noi d emoda veche dam la manivela

Rocsi 1

26.10.2010, 12:17

multumeste-te cu robotiul pe care il ai nu mai fa mofturi

eclerash 1

26.10.2010, 12:19

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:20

rocsi))))
eclerash , dragalas)

Rocsi 1

26.10.2010, 12:21

de ce tot razi mai fata mai?ce zic asa de comic?

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:21

nu rocsi, probabil daca as fi avut-o, nu-mi trebuia robot (desi..faci tare multe cu el) dar daca am avut de ales pe care sa cumpar...am ales...lenea))

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:22

rad ca ai dreptate

Rocsi 1

26.10.2010, 12:26

mai ma laud si eu..si eu am reusit s aimi iau robot de bucatari si chiar te ajuta mult...mai ales cand ai mai multe de facut...mi l-a adus cineva din afara si sunt foarte multumita de el

Rocsi 1

26.10.2010, 12:29

ce mai manc la litere si nu imi e foame

gaby_duceag 1

26.10.2010, 12:30

mai ales la zarzavatul pentru iarna, pe care noi, moldovencele il punem in cantitati industriale); imi amintesc ca acasa, stateam toti si tocam pe funduri de lemn, o zi intreaga; acu' tare grozava-s cu robotu'

Rocsi 1

26.10.2010, 12:37

sincer eu mai toc inca pe fudul de lemn...prea putin am dat pe robot la zarzavat..in rest cu manutele ...asa a vrut mama(doar ceapa am dat-o )...dar ajuta mult cand fac o varza(daca fac in cantitate mai mare),toc carne,imi dau miezul de nuca...foarte bun..storcatorul de fructe d ela el inca nu l-am folosit...

Miha 1

26.10.2010, 13:20

N-am mai mancat biscuiti de astia de mai bine de douj de ani.
Ar fi fost buna forma de la mama. dar n-am masina de tocat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide