Biscuiți sprițați

de elucubratiiculinare in Prajituri, 23 Feb 2012 | 24457 vizualizari

COMENTARII (19)

mena29 1

23.02.2012, 16:02

Imi plac biscuitii tai,vreau sa-mi dai si mie vreo doi pentru dimineata la cafea

Bya Ralu 1

23.02.2012, 16:17

buni

diaconta 1

23.02.2012, 16:24

de ceva vreme vreau sa-i fac cred ca le-a venit randul

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 16:51

foarte buni nu am mai mancat de mult

Lau 1

23.02.2012, 17:13

ce imi plac

aziz 1

23.02.2012, 17:14

ciucalai in Moldova se numesc

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 17:21

da aziz asa e si is buuuuni

aziz 1

23.02.2012, 17:25

rau de tot

Aurelia 07_07 1

23.02.2012, 17:29

Eu trimit cafeaua Cind aveam fetele mici faceam si eu.Acum nu mai fac deoarece fac singure de toate

RuxyRux 1

23.02.2012, 19:53

Mai ce frumosi au iesit!!! Nu am asemena masina...dar tare bine ar prinde una

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 19:59

biscuiti foarte buni. pacat ca nu am masina

Rocsi 1

23.02.2012, 20:10

Exact asa am si eu forma...ai facut niste biscuiti atat de fragezi din ce am citit din reteta!!

Ubulika 1

23.02.2012, 21:04

mmmmmm

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:21

biscuitii copilariei

iry-gabriela 1

23.02.2012, 21:37

imi plac

Denissa 1

24.02.2012, 07:56

buuuuuuuni

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:19

Teo 1

27.02.2012, 21:55

ce frumosi sunt!prajiturelele bunicutei!

EllaMony 1

21.12.2016, 20:43

am trecut-o la favorite , dar nu stiu daca mai am forma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cantuccini (biscuiti italieni) cu migdale