Beef Bourguignon

de ExploraCuisine in Vita, 1 Mar 2011 | 11214 vizualizari

COMENTARII (35)

marcela1979 1

01.03.2011, 19:55

tulai doamne ce de mancare faci u dar asa ca mi dai si mie

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 19:57

ce s afac tu, ma apuca creativitatea normal ca-ti dau, vii?

diaconta 1

01.03.2011, 20:02

delicioooooooos

Lau 1

01.03.2011, 20:04

delicioasa

marcela1979 1

01.03.2011, 20:05

asteapta ma la aeroport ca vin

Bunica 1

01.03.2011, 20:13

Am venit cu tacamurile mele, ca sa nu te deranjez prea mult Vreau o portieeee!

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 20:14

Sunteti tare dragute fetelor, desi e putin mai elaborata reteta aceasta va recomand sa o pregatiti macar o data, e tare buna!

LUK 1

01.03.2011, 20:53

cu siguranata e deosebita

MIUTA 1

01.03.2011, 20:53

Imi place,cred ca e delicioasa,am trecut-o la favorite.Suuuuuuper buna

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:59

mena29 1

01.03.2011, 21:09

Un deliciu!

RuxyRux 1

01.03.2011, 21:48

Cata munca...arata minunat felicitari pentru reteta

cismaru_nicoleta 1

01.03.2011, 21:54

Ce bun...

kukibella 1

01.03.2011, 22:11

minunat

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 22:34

Multumesc este intr-adevar foarte bun!

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:35

delicios si arata f bine

MotanLaOale 1

02.03.2011, 08:11

DIANA B 1

02.03.2011, 09:54

Si nu s-a imbatat cu-atata vin ???
Cred c-a iesit de-li-cioa-saaaaaaaaaa

elena1988 1

02.03.2011, 11:17

Ina 1

02.03.2011, 14:03

Panacris 1

02.03.2011, 15:24

ExploraCuisine 1

02.03.2011, 17:21

Ce funny e cam mult vin, daca nu va place se poate pune mai putin desigur, dar reteta in asta consta de fapt

cristinne 1

02.03.2011, 20:13

ce bine arata!

fabdo 1

03.03.2011, 02:24

My dear,

It is "boeuf bourguignon" and not "beef bourguignon". La Bourgogne, sau Burgundia in romaneste este o regiune din Franta. Julia Child era o fina cunoscatore a bucatariei frantuzesti. In cartea sa Mastering the Art of French Cooking reteta se numeste Boeuf Bourguignon sau Boeuf a la Bourguignonne (p.315). Daca ea respecta denumirea originala de ce nu poti si tu sa o faci?

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 02:34

My dear Fabdo,

I'm so sorry that you felt you had to correct me, but the misunderstanding lies in the fact that I did not watch "Julie and Julia", nor did I read Julia Child's book...I know exactly what's the name in French, but everywhere I read the recipe I only saw the English word. So, there's no need to offend me!

You can check this out if you have any more problems:

http://en.wikipedia.org/wiki/Beef_bourguignon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vita cu ardei si ciupercute