Basmati cu spanac și hrișcă

de Rita Ilies in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 5531 vizualizari

COMENTARII (8)

diaconta 1

12.12.2013, 15:20

Nu stiu cum e hrisca la gust,dar imi place ca ai foarte multa culoare in farfurie

Rita Ilies 1

12.12.2013, 15:55

Ca ingredient secundar în mâncăruri, nu i se prea simte gustul, însă are proprietăți excepționale și ar fi indicat să o consumăm frecvent. Rea la gust, nu e. Are un gust o ideea amărui, însă aproape insesizabil. Depinde de fiecare, cum percepe gustul.

Ina 1

12.12.2013, 16:38

am un pachet de hrisca de vreo 2 ani si n-am stiut ce sa fac cu el
Imi place mult preparatul tau

Rita Ilies 1

12.12.2013, 17:28

Ina, poți să o înmoi în puțină apă și să o folosești la salate, la preparatul de azi, la tarte, sau s-o mănânci ca atare. Este recomandat consumul ei pentru beneficiile deosebite pe care le aduce sănătății.

laura_n 1

12.12.2013, 18:30

arata grozav

MotanLaOale 1

12.12.2013, 18:38

deyutzky 1

12.12.2013, 19:19

o prezentare super!

Rita Ilies 1

12.12.2013, 20:11

Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si ciuperci de post