Baclava

de AlexTeacher in Dulciuri, 22 Iul 2015 | 9602 vizualizari

COMENTARII (16)

Gicuta 1

22.07.2015, 16:36

miki_a 1

22.07.2015, 16:54

Cum arata!!!! Ce gramaj trebuie sa aiba pachetul de foi?

Constelatialeu 1

22.07.2015, 17:31

Buna,dar dulce rau....

AlexTeacher 1

22.07.2015, 17:38

Nu conteaza gramajul. Faci acel proces pana epuizezi foile. Daca vrei sa faci intr-o tava de cuptor normala, atunci dublezi gramajele.

Gherca Daniela 1

22.07.2015, 17:52

MotanLaOale 1

22.07.2015, 18:56

Buna buna
In descriere ai un strat de nuca iar in poza doua. ceva nu se leaga )))

-Licurici- 1

22.07.2015, 19:22

foarte bunaaaa

Bya Ralu 1

22.07.2015, 19:31

arata tare bine

reisnaor_2006 1

22.07.2015, 19:57

o ador

Moni_alex 1

22.07.2015, 23:14

buna!

mirela0911 1

23.07.2015, 07:47

Yummiii!

Xandrinne 1

23.07.2015, 10:03

AlexTeacher 1

23.07.2015, 17:17

Nu sunt doua straturi, sunt niste colturi de foi de placinta pe care n-am vrut sa le-arunc si le-am aruncat pe ici pe colo. Se leaga?

MotanLaOale 1

23.07.2015, 18:57

Asa se leaga.

dantes 1

24.07.2015, 12:25

Delicioasa!

reisnaor_2006 1

26.04.2016, 16:43

super reteta,la favorit cu ea mi-a placut si emisiunea in direct,la cat mai multe retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]