Arpacas(grau fiert)

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 52261 vizualizari

COMENTARII (9)

Miha 1

13.03.2010, 21:41

Imi place coliva, ca despre asta e vorba, nu? Dar...paradoxal...nu pot s-o inghit. Iar daca e de pomana nici nu ma pot uita la ea.

Rocsi 1

13.03.2010, 21:50

da despre coliva e vorba..nici eu d ela pomana nu mananc dar facuta de mine aksa imi place la nebunie

ela 1

13.03.2010, 22:23

ce dor imi este de asa ceva,culmea ironiei e ca probabil voi manca curand caci bunica mea nu mai are multe zile de trait...eu mi-am mai cumparat de la metro gata facuta,bineinteles ca are alta denumire

Rocsi 1

14.03.2010, 17:15

imi pare rau ela...mai bine paip facuta de tine in ksa decat la astfel de "ocazii"..si mie imi place mult

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:28

prin Ardeal nu se prea face , dar mie imi place la gust mananc de obicei cand merg la manastire la Recea .

nadina73 1

15.03.2010, 01:25

asa e mihaela si eu sant din tg-mures si la noi nu se face dar de cand sant in spania si aici avem preoti din toate partil ,ne-am obisnuit dupa obiceiurile lor ,e buna ,iar referitor la pomana de ce nu mancati mai fratilor ca doar nu mortu a facut-o?o fac tot oameni si eu duc la biserica samnbata la pomenirea mortilor si o impart la toti cei ce vin la Sfanta Biserica.

Miha 1

15.03.2010, 10:26

Nadina, tu n-ai nici o mancare pe care nu poti sa o inghiti, indiferent de cine a facut-o?

anomisana 1

22.03.2011, 16:43

Rocsi, bine ai facut ca ai postat reteta. Am sa ma inspir de la tine si de la Nadina si sper sa-mi iasa, ca nu am incotro. Pana la 40 de zile ma mai ajuta matusile, dar dupa aceea trebuie sa ma descurc singura. Ce pacat ca nu am profitat si nu am invatat reteta mamei... O facea atat de buna... Nici eu nu mancam de la pomana, dar facuta de mama, era altceva.

Rocsi 1

22.03.2011, 20:01

anomisana bafta si sper sa iti iese...de obicei se zive ca graul e pretentios ,nu stiu de ce..eu mereu fac cu mama si imi iese..astept sa imi zici ce ti-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rafaello negre (Salam de biscuiti reteta)-post