Ardei umplut cu orez

de Bunica in Mancaruri de post, 8 Dec 2013 | 6067 vizualizari

COMENTARII (24)

laura_n 1

08.12.2013, 14:56

imi plac mult, dar nu am reusit sa fac niciodata

T I M E A 1

08.12.2013, 15:02

si mie imi plac mult asa

Constelatialeu 1

08.12.2013, 15:08

Tare bun,chiar daca sunt carnivora,prefer ardeii si sarmalele de post...

Bya Ralu 1

08.12.2013, 15:11

simona72 1

08.12.2013, 15:28

Tare buni !!!

Valclaudia 1

08.12.2013, 15:34

as servi chiar acum unul...

Bunica 1

08.12.2013, 15:36

Claudia ce sa-ti fac daca esti asa departe!

RoXx 1

08.12.2013, 15:41

ce imi place

Bunica 1

08.12.2013, 15:42

Cleme si mie-mi plac foarte mult sarmalele si ardeii.Nu-mi explic de ce ardeii umpluti cu carne imi fac rau si cei cu orez nu!Ii pregatesc la fel pana la faza cu carnea.

Constelatialeu 1

08.12.2013, 15:48

Buni cred ca e ceva la creieras....cel putin la mine...

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 16:08

bun bun

diaconta 1

08.12.2013, 16:32

Cam buni

papabundetot 1

08.12.2013, 16:45

nadea68 1

08.12.2013, 17:09

Bunica 1

08.12.2013, 17:23

Tabita _ 1

08.12.2013, 17:27

Buna masa

Miha 1

08.12.2013, 18:39

saru-mana pentru masa!

Bunica 1

08.12.2013, 18:48

Cu drag,Miha!

Rocsi 1

08.12.2013, 19:03

Foarte buni

tanyapatap 1

08.12.2013, 20:22

MotanLaOale 1

08.12.2013, 20:24

Merisor 1

08.12.2013, 20:57

Un mare LIKE!!

mirela0911 1

08.12.2013, 21:16

deliciosi!

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:17

Grozavi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole