Aperitiv chiroste cu branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2018 | 6877 vizualizari

COMENTARII (26)

madi_marin 1

10.03.2018, 18:33

nu am mancat niciodata pune si pentru mine o portie, te rog

RODIMUR 1

10.03.2018, 19:01

O, ce bune sunt! Astea sunt specific moldovenești, începând cu denumirea...!

MotanLaOale 1

10.03.2018, 19:01

bune bune

Rahela Velicu 1

10.03.2018, 19:02

Nici eu nu am mancat si chiar as gusta de la tine

vasimur 1

10.03.2018, 19:03

cristinutanicolita 1

10.03.2018, 19:30

Foarte bune!

navidad_2017 1

10.03.2018, 19:51

Wow! Aceasta este una din retetele de suflet ale Tatii, nascut si crescut in Moldova de peste Prut, dar mai ales reteta noastra preferata de paste umplute: tortellini, ravioli, Maultaschen, vareniki etc, nimic, dar NIMIC din toate acestea NU se compara cu chirostele umplute cu branza sarata, scaldate in unt si smantana si preasarate cu zahar! "Lipitul" chirostelor (intotdeauna cu branza sarata) si a coltunasilor (cu toate celelate tipuri de umpluturi) a fost probabil prima munca pe care am invatat s-o fac pe la 4 - 5 ani, in bucatarie (trucul presarii cu furculita nu se inventase inca pe atunci... ). Minunata si reteta si prezentarea (cu introducere cu tot!)

Andra_Constantinescu 1

10.03.2018, 20:03

Imi plac!

Ina 1

10.03.2018, 20:47

n-am mancat, dar sigur sunt bune

Rocsi 1

10.03.2018, 21:11

Va multumesc mult pentru toate aprecierile! Sunt foarte bune, eu nu mai mananc de cativa ani branzeturi sarate, dar in copilarie devoram chirostele cand ne facea mama. Sunt foarte bune. Incercati reteta, nu o sa va para rau!

Adi 1

10.03.2018, 21:20

Bune!

diaconta 1

10.03.2018, 23:52

Foarte faine

Spiridus 1

11.03.2018, 00:36

Mamei ii plac foarte mult! 🤗

Valclaudia 1

11.03.2018, 06:52

servesc si eu sa gust preparatul tau, atat de apetisant si atat de frumos prezentat!

Gherca Daniela 1

11.03.2018, 09:47

Eu din copilarie stiu de varianta cu branza dulce, nu am mancat pana acum cu branza sarata, dar cred ca sunt foarte gustoase!

mirela0911 1

11.03.2018, 10:36

Nu am mancat niciodata dar as servi cu mare pofta si 2 portii!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 18:14

ma invit si eu la masa

Rocsi 1

11.03.2018, 19:20

Va multumesc mult pentru toate aprecierile!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:43

arata tare bine!

-Marius- 1

12.03.2018, 15:19

Rocsi 1

12.03.2018, 19:51

Multumesc mult!

Razvan Constantinescu 1

21.03.2018, 14:38

ceacanaule 1

21.03.2018, 18:34

trebuie sa fie super

Rocsi 1

21.03.2018, 19:01

Va multumesc mult!

Alexya18 1

22.03.2018, 16:23

Arata bine, si nu pare deloc complicat..de incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ardei, masline si sunca