Amandina cu crema caramel

de epurasha2bb in Prajituri, 2 Feb 2011 | 8768 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

02.02.2011, 11:05

foarte faine si bune cred

epurasha2bb 1

02.02.2011, 11:21

mersi rocsi !

Teo 1

02.02.2011, 11:25

cat sunt de gustoase amandinele!frumoase tare Epuras !

Mitinita 1

02.02.2011, 11:25

iar o dam pe amandine!

epurasha2bb 1

02.02.2011, 11:34

multumesc fetelor!

ela 1

02.02.2011, 12:15

buneeee.....le am in plan de multa vreme....

ghiocel 1

02.02.2011, 13:01

Arata bine prajitura, dar n-ar fi fost mai bine daca o chema "prajitura cu caramel"? Cu Amandina nu prea are nici in clin, nici in maneca.

elena1988 1

02.02.2011, 13:08

kamy 1

02.02.2011, 13:13

ce-as papa o bucatica

Criss 1

02.02.2011, 13:20

super.

Ina 1

02.02.2011, 13:41

Ce-as papa o bucata

epurasha2bb 1

02.02.2011, 14:22

multumesc fetelor! ghiocel fie si cum zici , si eu m-am gandit dar nu-i gaseam un nume si m-am gandit ca cu asta seamana! si amvazut si la '' case mai mari '' denumirea asta fara ca prajitura sa fie acea reteta veche de la cofetarie.Deci, iertare

LUK 1

02.02.2011, 14:43

tare buna e

lia maria 1

02.02.2011, 15:20

tare bune sant

Julie 1

02.02.2011, 15:51

mi-ai facut pofta de mult tot imi propun sa le fac si eu dar nu mai ajung Gust si eu cu privirea de la tine

adasev12 1

02.02.2011, 15:55

am iubit intotdeauna amandinele.... ce dor mi-e de ele

La Ancuta 1

02.02.2011, 16:51

o bunatate

mamaieelena 1

02.02.2011, 18:14

super

madi_marin 1

02.02.2011, 18:33

frumoase si delicioase....

epurasha2bb 1

11.02.2011, 12:23

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire