Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 4735 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

01.12.2015, 17:09

La voi n-a dat bruma, inca este roua?

CameliaR 1

01.12.2015, 17:15

Yamyyyyyy

Zamfira 1

01.12.2015, 17:17

Arata foarte bine, nu stiu cum e cu ciupercile de roua

Bunica 1

01.12.2015, 17:20

Frumoasă și bună rulada aperitiv!

MotanLaOale 1

01.12.2015, 17:41

buna buna

-Licurici- 1

01.12.2015, 18:21

Ce bun!

Bya Ralu 1

01.12.2015, 19:21

ce bine arata

RuxyRux 1

01.12.2015, 19:42

Ce buna trebuie sa fie Val! ...De unde iei ciupercile de roua? Ce sunt de fapt?

diaconta 1

01.12.2015, 19:56

Ce bunatate imi plac aperitivele astea sarate

Rocsi 1

01.12.2015, 20:56

Ce bun, ce fain!

dantes 1

02.12.2015, 10:15

Super!

Gherca Daniela 1

02.12.2015, 11:03

super fain!

miki_a 1

02.12.2015, 11:26

Arata foarte bine si sigur e bun!

Gicuta 1

03.12.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica