Alheira cu cartofi crocanti

de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 3811 vizualizari

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 17:15

Bunica 1

29.11.2012, 17:18

Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 17:31

Panacris 1

29.11.2012, 18:02

Geanina87 1

29.11.2012, 18:22

MotanLaOale 1

29.11.2012, 19:31

Bya Ralu 1

29.11.2012, 19:44

bun bun

Lau 1

29.11.2012, 19:57

vin la masa

adasev12 1

29.11.2012, 22:27

Rocsi 1

29.11.2012, 23:13

Bun

xana 1

05.07.2013, 17:29

Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu carnat si linte rosie