A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita de ciuperci cu ardei grasi

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se curăță cepele roșii și usturoiul, se spală, se taie mărunt și se călesc în ulei suficient și la foc mic, ca să nu se ardă și să devină amare. Se curăță ciupercile de...Citeste continuarea

Turte cu dovleac

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un bol adaugam faina cernuta, amestecam cu zaharul si sarea. Facem o adancitura in mijloc, adaugam piureul de dovleac, galbenusul de ou batut cu 2-3 linguri apa, drojdia dizolvata in...Citeste continuarea

Tort de morcovi la slow cooker-ul...

Postat de: Oana in Slow Cooker

Pentru blat , mixeaza untul moale, la temperatura camerei cu zaharul brun pana devine pufos. Adauga apoi galbenusurile de ou si amesteca in continuare cu mixerul. Pune ananasul maruntit la...Citeste continuarea

Tarta cu pui si ghebe

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Aluatul -intr-un bol amestecam oul cu sarea si untul taiat cubulete, adaugam faina amestecand cu paleta si treptat apa. Framantam un aluat omogen cu mana. Intindem aluatul pe masa infainata....Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, mozzarella...

Postat de: oanapl in Porc

Prepari mai întâi umplutura de carne tocată. Pui uleiul la încins și călești în el ceapa tocată solzișori, morcovul dat pe răzătoarea mică și 2 căței de...Citeste continuarea

Tigaie picanta de pui

Postat de: cristinutanicolita in Pui

Pieptul de pui îl tăiem cubulete.  Ardeiul iute il tăiem mărunt.  Gogosarul îl tăiem mare, ciupercile le feliem.  Piperam si saram pieptul de pui si...Citeste continuarea

Tocana verde-rosie

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mi-am pregatit ingredientele, curatat ceapa si usturoiul apoi le-am taiat marunt, ardeiul l-am taiat cubulete mai marisoare. Intr-o cratita de fonta smaltuita am pus uleiul l-a incins, am spalat...Citeste continuarea

Tort amestecat

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Am folosit o forma de tort cu diametrul de 18 cm, blatul l-am facut cu o zi inainte, se taie mai bine a doua zi. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si...Citeste continuarea

Tocana de hribi

Postat de: Ksenya in Mancaruri de post

Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien. Ceapa o tocam semiluna. Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci, cu ardei copti

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Ardeii copți se scot din timp de la congelator, ca să se decongeleze natural. Se curăță cepele galbene și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor, până se...Citeste continuarea

Tocanita picanta de vitel la slow...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Carnea de vitel se spala si se taie cuburi. Legumele se curata si se spala. Maruntiti legumele. Nu este important ca sa taiati perfect la fierbere indelungata , ele se vor...Citeste continuarea

Tarta aperitiv, cu spanac si oua de...

Postat de: diaconta in Multicooking

Se pregateste o tava în care sa punem compozitia pentru tarta. Tava va trebui sa aiba diametrul mai mic decât al vasului Multicookerului Express cu gatire sub presiune. Pe...Citeste continuarea

Traistute umplute

Postat de: amalia01 in Mancaruri de post

Din ingredientele de clătite se prepară un aluat asemănător celui de clătite obișnuite și le coci în tigaia unsă cu puțin ulei. Ceapa verde o tai rondele, toată porțiunea...Citeste continuarea

Tocanita de pasare cu galuste de faina

Postat de: Ina in Pui

Separam ciocanelul de pulpa superioara obtinand astfel 4 bucati de carne din cele doua pulpe posterioare de pasare.  Punem carnea la fiert in apa cu putina sare . Apa trebuie  doar...Citeste continuarea

Tocanita de vitel cu orrechiete si...

Postat de: panacris in Vita

Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin  ulei  și apa. Între timp se curăță morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa...Citeste continuarea

Tarta cu carne, usturoi verde si...

Postat de: ancutsa in Mancaruri cu carne

  Se lasă foietajul la dezghețat, la temperatura camerei. Se ung câteva foi de foietaj cu puțin ulei, se împăturesc și se așază cu grijă într-o tavă de...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci pleurotus, cu...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor în ulei, la foc mic, până ce se înmoaie și devin transparente. Se spală ardeiul gras, se...Citeste continuarea

Tocanita cu ficat de pui si usturoi...

Postat de: Constelatialeu in Ficat

Turnam peste ficatul de pui cana cu lapte. Curatam usturoiul verde si-l taiem marunt. Ardeiul se taie cubulete mici. Tigaia wok se pune pe foc la incins se adauga uleiul si apoi usturoiul si...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu fasole rosie

Postat de: cristeena20 in Pui

Eu am folosit pui de casa dar se poate folosi orice tip de carne de pui (pulpe, pui intreg, etc). L-am taiat bucati potrivite ; Intr-o cratita incapatoare am pus ulei de masline si...Citeste continuarea

Tocanita piperata cu carne de porc

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala carnea si se taie cubulete potrivite. Intr-o cratita se pune untura la topit. Dupa ce s-a incins, se adauga carnea si se amesteca pana devine alba peste tot. Se lasa pe foc mic si...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi

Postat de: cristina1985 in Mancaruri de post

Ceapa se taie marunt, se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si ardeiul (eu nu am pus) taiati, boiaua si se toarna apa. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete mici (sau...Citeste continuarea

Taitei cu legume si sos de stridii

Postat de: mitinita in Mancaruri de legume

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala. Se soteaza legumele...Citeste continuarea

Tarta cu linte rosie

Postat de: Ela68 in Mancaruri de legume

1. Intr-un vas de doi litri puneti la calit cu o lingura de ulei ceapa, usturoiul, telina apio si morcovii. Lasati la calit 10 minute, apoi adaugati pudra de curry si mai gatiti inca un minut....Citeste continuarea

Tocanita cu ciuperci si legume

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Mai intai curatam si spalam usturoiul, ceapa si le tocam. Apoi curatam, spalam si taiem cubulete cartofii. Intr-o oala, punem putin ulei la incins si calim usturoiul. Apoi adaugam ceapa si...Citeste continuarea

Tarta cu blat raw vegan si pere

Postat de: mimmi in Vegan / Raw vegan

1.Pentru blat, punem la inmuiat in apa fierbinte migdalele iar separat curmalale, pentru cca. 2-3 ore. Daca aveti un blender cu putere mare nu trebuie sa stea asa mult la inmuiat. Blenduim...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si hribi

Postat de: simona72 in Paste

Pentru inceput ne pregatim ingredientele, le scoatem din frigider si le punem la indemana. Avem grija sa citim timpul de fierbere de pe ambalajul pastelor. Este important pentru ca vom fierbe...Citeste continuarea

Tagliatelle la tigaie, cu unt si...

Postat de: RODIMUR in Paste

Pastele făinoase se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, pentru 8-10 minute. Între timp se pregătesc celelalte ingrediente. Se răzuiește o jumătate din cantitatea de...Citeste continuarea

Tocana de gnocchi cu carne de porc

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea de porc se spala, se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu ulei de masline, sa se rumeneasca putin pe toate partile. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba carnea. Cand carnea e...Citeste continuarea

Tort martisor

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Am folosit o forma de tort cu diametrul de 18 cm, tapetata cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sunculita taraneasca...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....Citeste continuarea

Tarte cu peste

Postat de: cristina1985 in Peste

Codul se lasa la dezghetat. Eu l-am gatit mai dietetic,l-am fiert intr-o tigaie,cu putina apa  ,sare si am pus capac.A durat 50 minute,fara sa-l intorc.(se mai poate adauga apa, daca...Citeste continuarea

Tarta cu ceapa si bacon

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Umplutura : Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Caliti-o in putin ulei si 60 g unt, timp de 20 minute cu capac, timp in care mai amestecati din cand in cand. Apoi adaugati baconul...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si sos de...

Postat de: RODIMUR in Paste

Pastele se pun la fiert, conform recomandărilor de pe ambalaj, în apă clocotită cu sare.  Cât timp pastele fierb, se pregătesc ciupercile și sosul. Ciupercile se...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu scarita de...

Postat de: AdrianUdrea in Porc

Se portioneaza costita afumata, se spala bine si se pune la fiert in apa cat sa fie acoperita. Se curata ceapa, se toaca si se caleste in putin ulei, cu 2 catei de usturoi taiati rondele. Se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Postat de: RODIMUR in Paste

Afumătura se feliază și se prăjește ușor în ulei suficient și la foc mic, după care se transferă în alt vas. Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape,...Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, mozzarella...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Preparăm mai întâi umplutura de carne tocată. Punem uleiul la încins și călim în el ceapa tocată solzișori, morcovul tocat cubulețe sau dat pe răzătoare și 2...Citeste continuarea

Tocana de legume cu vita

Postat de: Retetegg in Vita

Pulpa de vitel se taie cuburi. Se pune la calit in ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se lasa 2-3 minute la foc mare, apoi se adauga 1 ceasca de apa si se acopera cratita cu un...Citeste continuarea

Tort Ferrero Rocher (1300 de retete)

Postat de: sufletista in Torturi

Blat -mixam albusurile spuma cu un praf de sare si zeama de lamaie, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, adaugam uleiul si...Citeste continuarea

Taitei cu kaiser, unt si cașcaval,...

Postat de: RODIMUR in Paste

Cât timp se fierb tăițeii (8-9 minute) în apă clocotită cu sare, se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea mică și se feliază subțire kaiserul. Când tăițeii au...Citeste continuarea

Terci de ovaz cu fructe

Postat de: cristeena20 in Mancare copii

Curatam marul si para; le taiem cubulete; Alegem fructele mai moi si bine coapte. Punem laptele cu fructele si putina coaja de portocale mai intai la fiert la foc mic-sa se inmoaie fructele;...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: claudiaO in Mezel de casa

Capul de porc il curățăm, eventual mai parlim pe ici pe colo daca mai este nevoie. După ce il spălăm, punem la fiert cu apa rece, cat sa acopere de vreo palma.Tot aici punem si urechile...Citeste continuarea

Tocanita rosie cu ficatei si piept...

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficateii se tin in apa rece cateva ore. din cand in cand se schimba apa . Punetii ficateii  la scurs intr-o sita de excesul de lichid . Feliati mai marunt pieptul de pui afumat ....Citeste continuarea

Taitei cu cascaval si telemea, la...

Postat de: RODIMUR in Paste

Se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea fină, iar telemeaua se taie cubulețe. Se fierb tăițeii în apă clocotită cu sare și când sunt gata, se strecoară, se clătesc cu...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata, nuca si...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Amandoua blaturile se pregatesc la fel, atat doar ca unul va iesi mai gros care se va taia in doua, dupa racire, iar celalalt va iesi mai subtire si va ramane asa. Blaturi: Se separa ouale....Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi

Postat de: ladydi in Mancaruri cu carne

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa...Citeste continuarea

Toba

Postat de: antici_gabytza in Mezel de casa

Spalam ficatul, rinichiul, urechile, limba si soricul sa nu aibe sange pe ele. Le punem la fiert impreuna cu bucati de carne, sare, piper si foile de dafin. Lasam sa fiarba, dar ficatul fierbe...Citeste continuarea

Tochitura cu bere neagra

Postat de: violeta30 in Porc

Am avut cativa carnaciori si carne ramase de la gratarul de ieri. Am pus in cratita uleiul, ciupercile feliate, carnea proaspata taiata cuburi si inimioarele cu pipotele de pui. Le-am lasat sa...Citeste continuarea

Tartine cu pasta din file de hering

Postat de: RODIMUR in Peste

Mai întâi se prepară pasta de pește, mixând bine fileul de hering cu: ceapa galbenă, tăiată foarte fin, untul, sarea și zeama de lămâie. Se taie fiecare...Citeste continuarea

Tocana mixta cu carnati de casa

Postat de: eumimi in Porc

Taiem carnatii rondele, iar carnea o tocam cubulete.  Punem carnatii si carnea in ulei incins la calit pentru 4-5 minute, apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam cateva minute pana cand...Citeste continuarea

Tarta cu foietaj, ciuperci si peste

Postat de: rocsi_1612 in Peste

Ceapa curatata o tocati marunt, ardeiul kapia curatat de cotor si seminte, il faceti cubulete. Ciupercile le spalati, le scurgeti si le tocati in robot, dar nu foarte marunt. Desfaceti conservele,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]