Baghete

de ala_oancea in Piine, 27 Oct 2009 | 7595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina neagra
  • 300 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • boia, rozmarin macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in patru. Se intind foi dreptunghiulara, se presara boia sau rozmarin macinat pe intreaga suprafata, apoi se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se cresteaza si se ung cu putina apa. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]