raluca95

1

Bucataras
incepator

Barnsley

Bucataras din 11.01.2015

RETETE45
PRIETENI121
Retete / Aperitive / Garnituri

Pilav de bulgur cu legume

In Aperitive / Garnituri la 9 Feb 2016

Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care...

Ou in ardei cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 7 Iun 2015

Am taiat ardeiul rondele si am luat una pe care am uns-o cu ulei de masline si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul "suportului" de ardei am spart oul, am pus putina sare, piper si praf de usturoi si am dat la cuptor la 180/190 de grade pentru 8/9 minute, dupa...

Budinca de conopida

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2015

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem conopida, oparita in prealabil, in bucatele si o punem peste compozitia de mai sus impreuna cu...

Carofi cu ardei si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2015

Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa sarata. Nu ii fierbem de tot, ii lasam sa dea un clocot, dupa care ii scurgem foarte bine si ii punem intr-o tava cu 4/5 linguri de ulei, sare si piper dupa gust si bagam la cuptor la 180/190 de grade pentru 10/15...

Nachos

In Aperitive / Garnituri la 24 Mai 2015

Incep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si adaugam fasolea batuta, fasolea boabe si jumatatea de pahar de apa si lasam la foc mic sa dea un...

Cornuri cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2015

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, iar separat dizolvam drojdia cu zaharul in putin lapte caldut si il turnam in mijlocul fainii incepand sa amestecam, turnam si restul de lapte, dupa care si uleiul si framantam pana obtinem un aluat consistent, nici prea moale nici prea dur. Nu il lasam...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2016

Paine fara framantare

publicat la 09.02.2016

Pilav de bulgur cu legume

publicat la 09.02.2016

French toast cu capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro