
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Buna ziua, dragilor! >:D< Azi a fost ziua ardeilor : gras, capia, gogosar si iute. Am copt capia si gras , l-am curatat si am pus 6 borcane de 1 kg cu otet. Am avut si 10 gogosari mari si am bagat 2 borcane de 1,2 kg fiecare , in otet. Din 2,3 kg. ardei iute si 1,5 kg. ardei capia am facut 12 borcane cu dulceata de ardei :X Vroiam sa fac si niste compot, dar fructele-s inca prea tari, necoapte suficient ...