publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Inghetata de coacaze negre si capsuni
Pentru ca am datorita colegilor mei un robot de bucatarie care face treaba tare buna,am profitat si astazi de el pentru a face doua inghetate rapide. Am pus prima data capsunile in robot,smantana lichida si mierera si le-am tocat/amestecat bine pana cand fructele s-au maruntit si apoi am...
Tocana de iepure cu naut si fasole neagra
Cu o seara inainte de a pregati tocana am pus in apa rece la inmuiat 250 gr fasole neagra pentru a-mi fi mai usor sa o fierb a 2-a zi. De dimineata am pus fasolea inmuiata la fiert pentru ca din ce scria pe ambalaj ii trebuiau cam 2 ore si jumatate sa fiarba…a mea insa a fiert mai repede....