nadina73

3

Bucataras
talentat

Sant Carles de la Rapita

Bucataras din 19.02.2010

RETETE738
PRIETENI228
Retete / Mancaruri de post

Gogosi cu varza calita-post

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se framanta aluatul din faina ,sare drojdie,zahar .ulei , coaja de lamaie  si vanilie(in masina de paine)se lasa sa dospeasca. intre timp se caleste varza tocata marunt in putin ulei cu putina sare ,piper si la final 1/2 borcan de pasta de tomate Dupa ce a dospit aluatul se ia cate o...

Fluture piure de cartofi -post

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se curata cartofi si se pun la fiert cu sare ,dupa ce sa-u fiert se scurg de apa si se amesteca bine se zdrobesc bine dupa care se pune margarina si se mixeaza bine apoi se pune cate putin din laptele de soia natural (caldut)si se mixeaza bine ,eu am pus si o lingura de delikat. E un piure...

Piftelute cu sos de rosii (post)

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se fierbe soia in apa cu delicat,dupa care se toaca Cartofii se toaca(se razuiesc, cum doriti) Painea se inmoaie in lapte de soia si se zdrobeste bine Se ameteca toate impreuna soia,cartofii,patrunjelul verde,usturoiul pisat,paine inmuiata si  se fac piftelute Se prajesc in ulei...

Ardei umpluti -barcuta (post)

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se fierbe soia cu putina vegeta apoi se toaca si se ameteca cu 2-3 linguri pasta de tomate,orezul,patrunjelul si daca e prea moale se pune putina faina alba,dupa care se umplu ardeii. Intr-o oala se pun 3-4 litri de apa si se fierb putin cu morcovi taiati si ceapa,dupa care se pun ardei...

Piftelute din soia cu orez

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se pun 5oo ml apa sa fiarba cu 2 linguri de delicat dupa care se pune soia si se lasa sa fiarba 8-10 minute impreuna dupa care se ia de pe foc si se mai lasa asa 1 ora buna,iar apoi daca s-a racit intre timp se strecoara de apa ce a mai ramas si se toaca cu masina de carne (cu badidora nu...

Tocanita de ceapa cu praz

In Mancaruri de post la 2 Mar 2010

Se curata ceapa si se toaca marunt impreuna cu prazul numai partea alba pana la frunze(daca nu aveti praz nici o problema eu fac si fara si e minunata) Se caleste in ulei aproximativ 15 minute ,dupa care se pune boiaua de ardei si cubulete mici de  cartofi ,apoi ardeiul tocat si el si se...

Sandvici de post

In Mancaruri de post la 1 Mar 2010

Eu pregatesc asa nu e mare lucru.Se fac piftele din cartofi(eu am facut cu garbanzos si cartofi,am reteta postata) le fac stil placintute mai mici de marimea unei cani(le formez in mana cu mana uda) si le prajesc in ulei. Se taie chiflele in doua se ung cu putina margarina vegetala(nu toate...

Sarmalute cu ciuperci-post

In Mancaruri de post la 1 Mar 2010

Se caleste ceapa tocata cu morcovul si telina 3-4 minute,apoi se pune vegeta naturala,ciupercile tocate si se mai lasa sa se caleasca 4-5 minute. Se pun apoi 4-5 linguri pasta de tomate, orezul spalat si se mai lasa la foc mic 4-5minute. Se formeaza sarmalutele mai mici mai mari cum doriti si...

Brocolli cu maioneza de post

In Mancaruri de post la 28 Feb 2010

Se spala brocoli si apoi se desface buchetele ,dupa care se inabusa  bine sau se fierbe in apa cu `putina sare,apoi se toaca marunt si se ameasteca cu usturoiul iar cand s-a racit bine se amesteca cu maioneza. E super bun pe paine uscata,cu masline.Pacat ca nu se consuma mai mult brocoli...

Inimioare si figurine -post

In Mancaruri de post la 26 Feb 2010

Se amesteca uleiul cu apa minerala si praful de copt stins cu zeama de lamaie si apoi punem faina si coaja de lamaie,vanilia. Amestecam bine pana devine un aluat potrivit pt a lucra cu el.Apoi se pune pe masa cu faina si se framanta putin pe masa ,dupa care 3/4 din aluat il punem deoparte iar in...

Mazare cu marar de post

In Mancaruri de post la 26 Feb 2010

Se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul in putin ulei de masline Apoi se pune mazarea cu tot cu apa din conserva si se mai adauga 1 cana de apa,se lasa sa dea 3-4 clocote cu delicvatu si sarea Apoi se pune faina amestcata cu pasta de tomate si mararul si se mai lasa sa dea 2 clocote....

Gogosi galbene si pufoase (post)

In Mancaruri de post la 23 Feb 2010

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire. Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta. Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se...

Afisate 91 - 102 din 102 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]