
publicat la 08.05.2017
publicat la 08.05.2017
publicat la 02.05.2017
Trebuie sa renunti la planurile facute pentru azi, deoarece apare o schimbare majora in program: ai chef sa-ti faci o prajitura doar pentru tine! :))
Bucataras.ro
[email protected]
Carnati picanti
Se toaca carnea si o data cu ea se da prin masina de tocat usturoiul si ardeiul iute. La acerst amestec se adauga sarea, piperul si boiaua. Se framanta bine pentru o omogenizare buna. Se adauga apa sau zeama de carne dand astfel amestecului o consistenta pastoasa. Cu aceasta compozitie se umplu...
Carnati afumati
Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute. Se face urmatorul amestec:carne , usturoi , sare , piper ,boia de ardei si ardei iute.Se framanta bine pentru o omogenizare uniforma . Se adauga apa sau zeama de carne dand astfel amestecului o...