publicat la 12.01.2015
publicat la 11.01.2015
publicat la 10.01.2015
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de loboda (varianta mea)
Curatam legumele si le spalam. Morcovul, ceapa si ardeiul gras le tocam si le calim cu putin ulei direct in oala in care facem ciorba. Doar le inmuiem putin (nu le prajim). Adaugam cartofii si dupa 2 minute apa. Lasam sa fiarba pana se fierb cartofii, apoi adaugam sare, piper, delikat, loboda...
Ciorba de perisoare
In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat o bucata de carne de porc si una de vita, pe care le toc impreuna. Adaugam peste carne sare, piper,...
Ciorba de vacuta
Se spala bine carnea si se taie in bucati.Se pune la fiert intr-o oala mare.Dupa ce a dat in cateva clocote se arunca apa,se spala carnea si se pune din nou la fiert.Cand este pe jumatate fiarta carnea se adauga ceapa,ardeiul gras,telina,morcovul tocate cubulete mici.Se adauga si...