Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina.
Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt.
Se da la cuptor pentru 8...
Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand compozitia a dat intr-un clocot se pune gelatina inmuiata si se da de pe foc si se amesteca un pic.Se da la...
Se amesteca toate ingrediente,apoi din toata coca luam bilute pe care le intindem intr-o foaie foarte subtire peste care punem gem rulam si apoi taiem bucati de maxim 2 cm si le asezam in tava la foc potrivit timp de 30-40 de min.Daca vrem sa facem forma de cornulet,taiem foaia in forma...
Intr-o cratita se pun la fiert uleiul,apa si sare.dupa ce au dat intr-un clocot se pune toata faina odata,se ia de pe foc si se amesteca energic pina cand devine o coca,apoi se adauga pe rand cate un ou pana terminam cele 20 de oua.Luam o punga mai tare sau daca aveti un pos de prajituri si punem...
Rulada cu ciocolata
Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina. Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Se da la cuptor pentru 8...
Salata de telina, morcov si maioneza
Se dau pe razatoarea mica, se pune maioneza se amesteca, se sareaza dupa gust si daca mai e nevoie se adauga un pic de sare de lamaie.
Tort diplomat
Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand compozitia a dat intr-un clocot se pune gelatina inmuiata si se da de pe foc si se amesteca un pic.Se da la...
Cornulete de post cu rahat sau gem de mere
Se amesteca toate ingrediente,apoi din toata coca luam bilute pe care le intindem intr-o foaie foarte subtire peste care punem gem rulam si apoi taiem bucati de maxim 2 cm si le asezam in tava la foc potrivit timp de 30-40 de min.Daca vrem sa facem forma de cornulet,taiem foaia in forma...
Eclere
Intr-o cratita se pun la fiert uleiul,apa si sare.dupa ce au dat intr-un clocot se pune toata faina odata,se ia de pe foc si se amesteca energic pina cand devine o coca,apoi se adauga pe rand cate un ou pana terminam cele 20 de oua.Luam o punga mai tare sau daca aveti un pos de prajituri si punem...