![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 19.02.2012
publicat la 19.02.2012
publicat la 17.02.2012
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
"Cremes Fals"
- Se separa oale, se topeste untul, se preincalzeste cuptorul - Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vaniliat, se adauga untul topit (sa nu fie fierbinte) si se adauga faina si laptele astfel incat sa nu formeze cocoloase. - Albusurile se bat spuma cu un varf de sare. De la...
Friptura de vita cu piure din cartofi copti la cuptor
-cartofii alesi cu grija (sa aiba aceiasi marime) se spala (eu i-am spalat cu un burete de vase cu partea abraziva. Ei ce sa fac, am si eu ideile mele?), se infoliaza in staniol (nu-i musai ;)) si se pun in cuptor pe tava la foc mic. Ca si timp este undeva la peste 1 h (stiu, o sa va gandeti daca...
Pui cacciatore cu paste
Marinarea carnii - se unge carnea cu ulei de masline - intr-un bol se adauga putina apa, putin vin, zeama de la o felie-doua lamaie cimbru, oregano si rozmarin. - se adauga carnea si se pune la rece. - in cazul pulpelor/copanelor sau chiar a pieptului, se pot lasa la marinat...
File de peste la gratar cu orez si ,,sos suprem"
Pregatim marinata pentru fileu de peste: - intai fileul se spala, se curata de eventualele oase, se portioneaza in bucati dupa preferinta, se sareaza si pipereaza dupa gust. - zeama de la o lamaie se stoarce intr-un bol, se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, se freaca putin pentru...