Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 250 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:38
de Bucataras 6
ieri la 12:27
ieri la 09:01
pe 18.02 la 12:48
pe 18.02 la 09:29
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Panacris
Criss 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Heracleea 1
ageamanu 1
Marianushka88 1
Oana_Georgiana 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...