Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Set de 2 teluri Kasahome
Veioza OSVINO, LED
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:53
ieri la 15:23
ieri la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
pe 09.10 la 10:27
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
Valclaudia 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cismaru_nicoleta 1
Kamelia92 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...