Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Termometru cu ecran LCD
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 07:06
de vasimur 4
ieri la 15:08
ieri la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
4 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...