klausenburger_adica Lacrima

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.07.2009

RETETE53
PRIETENI65
Retete / Mancaruri cu carne

Dovleac împănat cu friptura de pui îmbălsămat

In Pui la 2 Noi 2014

1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de jumătate. Pentru a şti cât s-a copt, verifici cu furculiţa. Când ea intră cu puţină...

Orez parfumat cu ghimbir si garnitura de cuburi de pui cu mango

In Pui la 16 Aug 2012

Orezul 1. Spala bine orezul in apa rece. Eu nu folosesc nici una dintre variantele: prefiert, sau "prefiert la punga". Prefer orezul integral, sau cel cu bob lung atunci cand am la masa invitati certati cu produsele bio sau integrale.  Pune cele patru cesti de apa la fiert...

Verine de spuma de ficat cu fructe

In Ficat la 11 Ian 2012

Cum se face? 1. curata coaja fructului de mango si extrage samburele; taie fructul in cuburi potrivit de mici; presara zaharul peste fructe, adauga cardamomul, coriandrul, usturoiul si vinul si la fel si scortisoara si lasa sa fiarba la foc mic, pana obtii un amestec gros; amesteca din cand...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 09.06.2017

Inghetata la furculita

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]