Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:05
la 07:58
ieri la 10:37
ieri la 06:26
pe 15.12 la 11:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...