publicat la 16.02.2015
publicat la 16.02.2015
publicat la 31.03.2014
Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza
Preparare aluat: Intr-un castron punem faina impreuna cu apa (calduta), sarea si si dupa caz drojdia uscata (ca atare) sau proaspata. Daca folositi drojdie proaspata, o puneti intr-un pahar cu lingurita de zahar (sau miere) si o dizolvati cu putina apa (din cei 250 ml folositi 50 ml) si apoi...
Paine cu cartofi
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii fierbem. Ii lasam sa se raceasca si apoi ii zdrobim cu furculita. Intr-un castron incapator, punem faina, drojdia uscata, zaharul si sarea. (Atentie, sarea nu trebuie sa fie in contact cu drojdia, intai amestecam cu zaharul si drojdia apoi punem...