![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce v-ati mai luat din camara...
02.05.2011 / 12:51
Citeazagaby_d a spus:
Ruxy, il poate cere in camara .n-o zic ca sa nu i-l dai , zic doar ca il poate cere oricand
Asa-i ...dar cand am vazut ca plange dupa el...nu m-a lasat sufletul....
mai ales ca eu l-am luat
02.05.2011 / 16:23
Citeaza
Deci, azi am vrut si eu sa iau cv din camara prima data, dar nu prea ma pricep
Am dat click pe niste forme din silicon si au disparut din lista, dar cum aflu daca le primesc sau nu, cum le primesc, etc. Ca n-am primit nici o confirmare ... de fapt care e treaba cu camara, cine imi zice?
Sa stiu daca le-am luat sau nu
Sorry, dar de obicei cand cumpar online primesc mail , etc si din cauza asta intreb
02.05.2011 / 19:11
CiteazaRetetegg a spus:
Deci, azi am vrut si eu sa iau cv din camara prima data, dar nu prea ma pricep Am dat click pe niste forme din silicon si au disparut din lista, dar cum aflu daca le primesc sau nu, cum le primesc, etc. Ca n-am primit nici o confirmare ... de fapt care e treaba cu camara, cine imi zice? Sa stiu daca le-am luat sau nu Sorry, dar de obicei cand cumpar online primesc mail , etc si din cauza asta intreb
Pai daca a disparut inseamna ca ai luat..vezi ca trebuie sa ai mai putini galbeni..daca ai mai putini sigur ai luat..si te va anunta seful cand trimite pachetul,doar sa ai adresa completa la profil...
02.05.2011 / 21:16
CiteazaRuxyRux a spus:
Nu-mi place sa te vad necajita Ancuta, acum am vazut ca esti trista...stii ca l-am luat eu...da-mi te rog adresa ta la profil...si ti-l trimit atunci cand il voi primi...daca vrei eu ti-l daruiesc! din toata inima
Ruxy sa-l spapanesti sanatoasa. Chiar ai muncit pentru el.
Eu inca ma mai descurc cu platoul cel vechi si va mai veni in camara. Esti tare draguta, dar poti sta linistita ca nu sunt chiar asa de necajita
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
02.05.2011 / 21:18
Citeazagaby_d a spus:
iti ofer umarul, Ancutzo. Descarca-te, iti va face bine ))))))))
Nu sunt chiar asa de necajita, dar umarul tau nu-l refuz (ca nu stiu daca il mai oferi si alta data)
02.05.2011 / 21:38
Citeazapostavaru a spus:
Ruxy sa-l spapanesti sanatoasa. Chiar ai muncit pentru el. Eu inca ma mai descurc cu platoul cel vechi si va mai veni in camara. Esti tare draguta, dar poti sta linistita ca nu sunt chiar asa de necajita
Sper ca m-ai inteles exact cu " necajita" ma refeream la "trista" cum am mai spus mai sus, pentru ca ai pus emoticonul suparat si plangacios......te imbratisez cu drag
02.05.2011 / 21:47
Citeaza
Ruxy nu am stiut initial ca tu l-ai luat, am vazut doar ca nu mai este. Oricum mai am de strans cativa galbeni si pana atunci il aduce Boss in camara.
02.05.2011 / 21:48
CiteazaRuxyRux a spus:
Sper ca m-ai inteles exact cu " necajita" ma refeream la "trista" cum am mai spus mai sus, pentru ca ai pus emoticonul suparat si plangacios......te imbratisez cu drag
Sigur ca am inteles la ce te refereai cand ai spus "necajita"
02.05.2011 / 21:50
Citeazapostavaru a spus:
Ruxy nu am stiut initial ca tu l-ai luat, am vazut doar ca nu mai este. Oricum mai am de strans cativa galbeni si pana atunci il aduce Boss in camara.
Eu nu aveam si de aceea am zis sa il iau...am avut mai demult...si l-am aruncat de ceva vreme si uite ca nu m-am invrednicit sa imi cumpar...
Sper sa iti aduca si tie repejor...stiu eu ca nu te lasa Boss
02.05.2011 / 21:50
Citeazapostavaru a spus:
Sigur ca am inteles la ce te refereai cand ai spus "necajita"
Ma bucur atunci scumpa mea!
21.10.2011 / 11:25
Citeaza
Eu mi-am cumparat de pe Decorix.ro:
Aparatul pentru scos samburii fructelor,4 forme de taiat sandvisuri,dispozitiv cu lama ceramica de curatat coji,ascutitoare pentru morcovi,aparat decoratii din legume,iar din camara bucatarasului am luat dispozitivul de curatat solzii.
Voi ce produse ati cumparat de care sunteti incantati?
21.10.2011 / 12:40
Citeaza
eu deocamdata doar "vizionez" camara bucatarasului, in punguta mea nu sunt destui galbeni, ceea ce inseamna ca trebuie sa bucataresc mai mult.
Eu mi-am luat un dispozitiv de curatat solzi dintr-un magazin micut din Brasov, cu "uriasa" suma de 4 lei.
As tinde sa imi cumpar un cuptor din ala cu halogen. Apropo, are cineva? Poate sa imi spuna cum "se comporta"?
Multumesc!
21.10.2011 / 12:52
Eu am multe, ca-s harnica
(la vorbit)
am posh textil cu 3 varfuri, am o forma pentru biscuiti, cornete, forme de silicon tip lalea, razatoare cu cutie , 3 vase ceramice, set ellips pt branza
toate sunt bune!
hai ca parca nu-s asa multe
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 21.10.2011 12:53:12