![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce v-ati mai luat din camara...
21.10.2011 / 23:45
Citeazamadi_marin a spus:
Am si eu o intrebare pentru Boss..... daca ne putem lua vreun produs in rate.....
Ca la Flanco...sau care-o mai fi fost... il iei acu, platesti la anu'.
La anu' si la multi ani!
22.10.2011 / 17:43
Citeaza
Cu micuta mea avere , mi-am luat cutietel din teflon , stiti ce multumita-s de ele ? nu mai trasez dungi pe teflonate si inoxuri , iar azi am incercat sa tai si painea ... chiar n-am putut sa cred c-o va taia ... dar ce frumos a taiat-o
.
Daca as mai avea ceva banuti as mai lua ceva ... cine ma imprumuta ?
22.10.2011 / 17:44
CiteazaOnesta a spus:
Cu micuta mea avere , mi-am luat cutietel din teflon , stiti ce multumita-s de ele ? nu mai trasez dungi pe teflonate si inoxuri , iar azi am incercat sa tai si painea ... chiar n-am putut sa cred c-o va taia ... dar ce frumos a taiat-o . Daca as mai avea ceva banuti as mai lua ceva ... cine ma imprumuta ?
CUTITELE , am vrut sa scriu
Recomandari pentru tine si casa ta
23.10.2011 / 17:51
CiteazaBucataras a spus:
am trimis simbata inca doua produse + cartea pt Dia
Sefu' as fi vrut sa daruiesc cartea unei mamici care are mai multa nevoie de ea decat mine
23.10.2011 / 23:23
Citeaza
foarte bune produsele din camara ,am achizitionat si eu forma de bomboane ,cea din silicon ,este o adevarata minunatie ,sunt fan decorix .ro ,mi-am mai comandat chiar cu bani produse de acolo ,in curand cred ca sotul meu o sa-mi zica ca am luat destule ,nu ma pot opri,acum recent am luat o forma de bomboane pentru baietelul meu cu robotei dar nu am reusit sa le fac asa ca in curnad sper sa am timp sa ii fac acei minunati robotei
cat despre banuti ,la mine se trang cam greu ,dar merita efortul pentru ce produse sunt in cmara ,numa ca nu prea ajung sa le iau de acolo ,
27.10.2011 / 21:08
CiteazaBucataras a spus:
am trimis simbata inca doua produse + cartea pt Dia
Am primit cartea
multumesc
06.12.2011 / 08:11
Citeaza
Azi am facut primele cumparaturi din camara :D Mi-am comandat rasnita de piper din inox. Sa vedem daca ajunge. :)
06.12.2011 / 10:24
CiteazaCriss a spus:
Azi am facut primele cumparaturi din camara :D Mi-am comandat rasnita de piper din inox. Sa vedem daca ajunge. :)
Si eu mi-as lua da' daca nu muncesc..
06.12.2011 / 10:36
Citeaza
eu mi-am luat prin august niste forme de silicon pt briose, prajiturele...sub forma de trandafiri. sunt fff bune. eu fac mereu briose in ele...sunt moi, usor de manevrat...si se pot folosi fara teama in cuptor ,ca nu se topesc( rocsi avea aceasta teama...dar rezista cu brio pana la 220 grade).