![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce v-ati mai luat din camara...
29.04.2011 / 11:41
Citeaza
totala ca de obicei
si ce mult scrie =))))
cica vedeta cum zice gaby =)))))
29.04.2011 / 12:20
Citeaza
Medi,dar crezi ca nu-ti aduc eu aminte de miel la anul?
dar mai degraba as vrea un peste!
29.04.2011 / 15:25
Citeaza
"Al treilea deci....................am incercat sa fac (la indicatiile Mihai) un aluat de dontus dar cand am pus aluatul in forma de la aparat asa s-au umflat de a ridicat capacul"
Deci
esti de coma. Deci!
Recomandari pentru tine si casa ta
29.04.2011 / 15:29
Citeazagaby_d a spus:
da' de ce le-ai trantit?
S-au trantit singure, lua-le-ar naiba.
Din motive tehnice.
S-a rupt sustinerea la raft si s-au pravalit toate peste mine. Si din toate ciubeiele
ce le aveam acolo numa alea s-au spart.
29.04.2011 / 16:19
Citeazamiha a spus:
S-au trantit singure, lua-le-ar naiba. Din motive tehnice. S-a rupt sustinerea la raft si s-au pravalit toate peste mine. Si din toate ciubeiele ce le aveam acolo numa alea s-au spart.
imi pare rau
da-mi vine si a rade
ca-mi inchipui faza
si-mi amintesc de cea in care io...incercam sa scot un sertar de la congelator ca se blocase de la o punga de carne.
Cum nu am loc pentru toate vasele in bucatarie, mai am puse si pe combina frigorifica; asa ca atunci, miscand eu sertarul si implicit combina, m-am trezit cu asa ceva in cap
Atunci am inteles ce inseamna sa vezi stele verzi
)))))))))))))
ps.nu degeaba-mi place mie verdele
)))))
29.04.2011 / 17:35
Citeazagaby_d a spus:
imi pare rau da-mi vine si a rade ca-mi inchipui faza si-mi amintesc de cea in care io...incercam sa scot un sertar de la congelator ca se blocase de la o punga de carne. Cum nu am loc pentru toate vasele in bucatarie, mai am puse si pe combina frigorifica; asa ca atunci, miscand eu sertarul si implicit combina, m-am trezit cu asa ceva in cap Atunci am inteles ce inseamna sa vezi stele verzi ))))))))))))) ps.nu degeaba-mi place mie verdele )))))
rad eu dar cred ca ce durere ai avut,ca sunt grele vasele astea...eu imi amintesc cu 5 ani cred in urma,tineam in balcon niste oale mai mari..si nu stiu ce voiam eu sa iau mai de sus si mi-am dat cu oala intre ochi..si in ziua de azi am semn deasupra nasului
29.04.2011 / 17:52
Citeazarocsi_1612 a spus:
rad eu dar cred ca ce durere ai avut,ca sunt grele vasele astea...eu imi amintesc cu 5 ani cred in urma,tineam in balcon niste oale mai mari..si nu stiu ce voiam eu sa iau mai de sus si mi-am dat cu oala intre ochi..si in ziua de azi am semn deasupra nasului
mai..io cu stelele mele, initial am crezut ca a cazut combina pe mine si l-am strigat pe Cezar
))))))))))))
29.04.2011 / 20:06
Citeazagaby_d a spus:
mai..io cu stelele mele, initial am crezut ca a cazut combina pe mine si l-am strigat pe Cezar ))))))))))))
saracuta
29.04.2011 / 20:36
Citeazagaby_d a spus:
mai..io cu stelele mele, initial am crezut ca a cazut combina pe mine si l-am strigat pe Cezar ))))))))))))
fata, citesc si mor de ras
Stiu cat e de greu gratarul ala
29.04.2011 / 20:37
Citeaza
Eu mi-am luat masina de feliat, am testat-o si-s foarte multumita de ea.
http://www.bucataras.ro/articole/masina-de-feliat-electrica-20672.html
29.04.2011 / 20:40
Citeazamedioto59 a spus:
ufffffffffffffffffffffffffffff.................cum ma face Gaby pe mine de ras deci ..................boss mi-a trimis aparatul insotit de indicatii ,instructiuni etc etc......................da a uitata sa-mi trimita si gogosile al doilea deci..................eu am pierdut (sau am aruncat mai degraba la cos hartia unde erau scrie si retete.........cred!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) si-apoi cum vreti voi sa fac gogosici daca reteta nu am Al treilea deci....................am incercat sa fac (la indicatiile Mihai) un aluat de dontus dar cand am pus aluatul in forma de la aparat asa s-au umflat de a ridicat capacul 4.....................vreau reteta de gogosici.............HELP. 5...................i-am cerut bossului sa-mi trimita o alta hartie cu o reteta ................da nici nu m-a bagat in seama.....................atunci nu eram vedeta cum zice Gaby 6 concluzie................eu zic sa luati aparatul ca este cu siguranta bun si sa nu pierdeti reteta ca sa mi-o da-ti si mie ca sa fac gogo sa va spun cum sunt. Ce bine ca m-a trimis Alina la acest topic ca si asa nu aveam ce face si am mai vorbit de una singura pe aici
![]()
29.04.2011 / 20:57
Citeazagaby_d a spus:
![]()
Mai si strigai sa te scoata de sub combina?
29.04.2011 / 21:01
Citeaza
eu rad de nu mai pot
eu vorbeam intr-o zi la telefon,la fix si asa stiam ca era scaunul in spatele meu...direct in fund m-am dus
n-a fost culinara ca a voastra dar altceva nu mi-am amintit