![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Colt pentru cei care n-au somn
15.12.2009 / 17:20
Citeazamiha a spus:
M-au mancat degetele amu nu m-am putut abtine pana la noapte.
15.12.2009 / 17:50
Citeaza
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!!
Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj.
Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
15.12.2009 / 18:06
Citeazadanygospodina a spus:
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!! Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj. Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
daca vreti sa scrieti vreo carte care sa se numeasca "Slabesti Mancand" si aveti nevoie de un "cobai" pt retete ma ofer voluntar...
15.12.2009 / 18:16
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!! Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj. Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
Si Mama Omida ii prezice Bucatarasului ce va fi cand va fi...
15.12.2009 / 18:17
Citeazaionix a spus:
daca vreti sa scrieti vreo carte care sa se numeasca "Slabesti Mancand" si aveti nevoie de un "cobai" pt retete ma ofer voluntar...
Recomandari pentru tine si casa ta
15.12.2009 / 18:21
Citeazamiha a spus:
Ia sa va vad io acu ce va poate pielea!
eu am alta idee!sa-mi pregateasca tot meniul pt Craciun si sa mi-l trimita prin posta
15.12.2009 / 18:22
bai,esti durere,dac-o pui pe MIHA pe tava
si=o ia vreun bucataras,Zmeurel..ce face?
15.12.2009 / 21:25
CiteazaBucataras a spus:
Intrebare pentru gask: are Gaby rokie gogoshar AICI ? Io zic ca-i sta bine ... Mi-as fi pus pantofi cu toc ....
ohlallala... ce sexy ii Gaby a noastra...
o sa raspund inc-o data la intrebarea pe care mi-a dresat-o Gaby...
gaby: ne luam?
ionix: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
15.12.2009 / 21:59
Citeaza
Raluca Octavia Danygospodina are dreptate. Pe 20 decembrie bucataras.ro implineste 1 an. Voi fi la Viena, dar cind ma intorc tragem celebrul party in pijamale ... Ne imbatam online
. Apropo. Ce ziceti ca puneti pe tava la taierea motzului?
15.12.2009 / 22:50
CiteazaBucataras a spus:
Raluca Octavia Danygospodina are dreptate. Pe 20 decembrie bucataras.ro implineste 1 an . Voi fi la Viena, dar cind ma intorc tragem celebrul party in pijamale ... Ne imbatam online . Apropo. Ce ziceti ca puneti pe tava la taierea motzului?
O delegam pe Miha sa faca tortul aniversar cat mai ciocolatos ?
16.12.2009 / 00:33
CiteazaBucataras a spus:
Intrebare pentru gask: are Gaby rokie gogoshar AICI ? Io zic ca-i sta bine ... Mi-as fi pus pantofi cu toc ....
hahahahaha,cum ma faci tu bucatarasule sa ma culc razand
iete ce-i trece prin cap
16.12.2009 / 00:33
Citeazaionix a spus:
ohlallala... ce sexy ii Gaby a noastra... o sa raspund inc-o data la intrebarea pe care mi-a dresat-o Gaby... gaby: ne luam? ionix: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok.cu atatia bucatari.,nu ne facem griji pt mancare
16.12.2009 / 00:34
CiteazaBucataras a spus:
Gaby, poate te trezesti cu meniul lui Miha scris mai acu' ceva vreme
daaaa,in loc sa-mi puna bucatele,imi trimite lista